Дмитрий Песков: Твърденията на черногорската прокуратура, че руски официални представители са готвили преврат в страната, са безотговорни


Дмитрий Песков: Твърденията на черногорската прокуратура, че руски официални представители са готвили преврат в страната, са безотговорниТвърденията на черногорската прокуратура, че руски официални представители на властта са готвили преврат в страната, са безотговорни, заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков.

„Съжаляваме за това, че от устата на високопоставени представители звучат подобни обвинения.

Това са прекалено сериозни думи, за да бъдат изречени без подкрепа на каквато и да е било достоверна информация. Според мен това е безотговорно“, каза той.

Подобно мнение изрази и външният министър на Русия Сергей Лавров, който определи обвиненията като голословни, предаде БГНЕС

“Новината се нарежда заедно с други голословни обвинения срещу нашата страна за хакерски атаки срещу целия Запад, за намеса в изборни кампании в по-голяма част от западните страни, за връзки на администрацията на Тръмп с руски спецслужби и много други“, каза министърът.

„Нито един факт не ни беше предоставен по нито едно от тези голословни обвинения“, допълни той.

 

Реклами

Posted on 21.02.2017, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: