Литовски политик: Искаме да възстановим с Русия братската дружба и да не бъдем мишена по вина на брюкселските провокатори


Литовски политик: Искаме да възстановим с Русия братската дружба и да не бъдем мишена по вина на брюкселските провокатори Както написа председателят на обществената организация „Съюз на народното единство на Литва“ Юриюс Суботинас на страницата си във  фейсбук, в последните дни в Литва „започнаха да влизат с постоянно местожителство“ въоръжени до зъби сили от контингента на НАТО с американски танкове, чийто оръдия са насочени към братските ни народи от Белорусия и Русия“.

Според него, народът на Литва не е викал тези банди.

„Ние искаме да възстановим с Русия братската дружба и да не бъдем мишена по вина на брюкселските провокатори“.

„Казвам ви в прав текст: и НАТО, и американските танкове — това са оръдията на проамериканските власти, които узурпираха Литва, те са на власт в последните 28 години, защото изборите в Литва по заповед на ЦРУ преминават БЕЗ АЛТЕРНАТИВА.

Време е отговорно да осмислим случващото се и заедно да започнем да правим конструктивни и правилни стъпки, а не да витаем в илюзиите и лъжите, които ни набиват в главите основните партии“, — заяви литовският политик.

„Готови сме да предложим алтернатива на НАТОвския, антиЛитовски и антиРуски хаос“, — добави Юриюс Суботинас.

Posted on 11.02.2017, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: