Министърът на външните работи на Преднестровието: Ние отдавна решихме, че обявяваме своята независимост и последващо свободно присъединяване към Русия


Министърът на външните работи на Преднестровието:Ние отдавна решихме, че обявяваме своята независимост и последващо свободно присъединяване към РусияМинистърът на външните работи на Преднестровието Виталий Игнатиев определи принципите на бъдещите отношения на Тираспол в преговорите с Кишинев в рамките на процеса по молдо-приднестровското регулиране.

„Тактиката на „малките стъпки“ – това е тактика на „малки конкретни действия“.

Става дума за тактика в решаването на конкретни въпроси, които имат социално-хуманитарно значение“, — каза външният министър.

Той отбеляза, че перспективите в решаването на най-острите проблеми в отношенията между Приднестровието и Молдова, много от които са придобили „застаряващ“ характер, са свързани само с готовността на отделни участници да подходят отговорно към работата в рамките на преговорния процес, съобщи пресслужбата на приднестровското МВнР.

„Ние отдавна решихме, че обявяваме своята независимост и последващо свободно присъединяване към Русия“, — заяви Виталий Игнатиев.

Posted on 10.02.2017, in Вътрешна политика and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: