Руският съюз на туристическата индустрия: България е сред най-перспективните дестинации


Руският съюз на туристическата индустрия: България е сред най-перспективните дестинацииВ класацията на най-перспективните международни дестинации за 2017 г. руските превозвачи и туроператори поставят Кипър, Италия, Гърция, България, Испания, Египет и Турция, съобщи пресслужбата на Руския съюз на туристическата индустрия (РСТ), цитиран от ТАСС и „Руски дневник“.

Руските туроператори се надяват да възстановят туристическия поток от Русия към Турция и Египет (ако бъде възобновен въздушният трафик с Египет, както се очаква това да стане през март – бел. ред.) съответно на 60% и 70% от предкризисните равнища, казаха от РСТ.

Представители на съюза уточниха, че анализатори на летище „Домодедово“ са направили проучвания на тенденцията на развитие на авиопазара през 2017 г., анкетирайки туроператори, летищни оператори, руски и чуждестранни авиокомпании.

„Авиокомпаниите оценяват вероятността за възстановяване на пътникопотока към Турция и Египет (при условие че бъде възобновен въздушният трафик) до предкризисното равнище от 2014 г. съответно на 90 и 85 процента.

В същото време туроператорите са по-сдържани в оценките си – 60% и 70% спрямо предкризисните нива“, посочва пресслужбата.

 

Posted on 09.02.2017, in Балканите and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: