Истината за Донбас (видео)


Истината за Донбас (видео)Въпреки договореностите и инспекциите на наблюдателите от ОССЕ по разделителната линия, в Донбас престрелките продължават, причинявайки човешки жертви.

От септември 2015 г. интензивността на огъня не спира.

В последните дни се наблюдава значително увеличаване на военните действия от страна на киевската хунта.

Войната в района не си е отишла. Нещо повече, в Донбас има вероятност от възобновяване на пълномащабните бойни дествия, смята Михаил Ремизов, председател на независимия Институт за национални стратегии.

„Изкушен да разсече гордиевия възел е най-вече Киев. Военният баланс в зоната на конфликта се измести в полза на Военните сили на Украйна (ВСУ) и като нищо биха пристъпили към сценарий за блицкриг”, заяви анализаторът.

„Всички действия на президента Порошенко в момента са опит да съхрани властта си с помощта на псевдореформи”, твърди ръководителят на киевския Институт за стратегически изследвания „Нова Украйна” Андрей Ермолаев.

Тази имитация ще продължи дотогава, докато не бъде намерена нова формула за решаване на проблема в Донбас – централен въпрос за политическото бъдеще на Украйна.

 

Posted on 06.02.2017, in Видео, Вътрешна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: