Генералният директор на „Руски Експортен Център“ прогнозира успех за Русия на международните пазари през 2017 г. въпреки санкциите


Генералният директор на "Руски Експортен Център" прогнозира успех за Русия на международните пазари през 2017 г. въпреки санкциитеГенералният директор на “ Руски Експортен Център“ Пьотр Михайлович Фрадков прогнозира успех за Русия на международните пазари през 2017 година въпреки санкциите.

„Уверен съм, че новият санкционен пакет няма да повлия на мерките насочени за развитието на износа.

Говорейки за санкциите, ние, безусловно обръщаме внимание на някои нюанси, например свързани с разчетите.

Когато извършваме разчети по договори с валута ( долари) с нашите контрагенти, разбираме, че към това може да се прикове вниманието“- заяви Фрадков в интервю за RT.

Пьотр Фрадков коментира още, че Руския експортен център се занимава с бизнес- ориентирана дейност, която не се влияе от въпросите на политическата конюнктура.
Прогнозите на Международният експортен център за социално-икономическо развитие на Русия за 2017 — 2019 предполагат интензивно развитие на руския износ по програмите на Руски Експортен Център.
* Руският Експортен Център се явява държавна институция в подкрепа на износа, основана с подкрепата на правителството на Руската федерация.
Центърът се явява „единен прозорец“ за работа с износители в сферата на финансовите и нефинансови мерки за подкрепа, включително сътрудничество с ориентирани към индустрията правителствени отдели и министерства.
Като част от работата си, Руският център за експорт предоставя на производителите на неенергийни продукти широка гама от услуги през целия процес на експорта, взаимодейства с ориентирани към индустрията правителствени органи, изготвя предложения за подобряване на бизнес операциите, често взаимодейства с членовете на бизнес обществото и експертите, допринася за преодоляване на бариери и премахване на ограничения от системата.

Posted on 19.01.2017, in Икономика and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: