В Република Македония група журналисти и интелектуалци създадоха гражданско движение „Стоп операция Сорос“


В Република Македония група журналисти и интелектуалци създадоха гражданско движение "Стоп операция Сорос" В Република Македония група журналисти и интелектуалци създадоха гражданско движение „Стоп операция Сорос“.
Членовете и инициаторите на движението си поставиха за цел в близко време в страната да започне процес на „десоросизация на Република Македония“, пише БГНЕС.

„През изминалите години и по-специално през последните две години народът беше свидетел на грубо унищожаване на държавните институции и отнемането на суверенитета от ръцете на гражданите на Република Македония“, каза един от основателите на движението журналистът Никола Сърбов.

Според него фондацията „Отворено общество“ пряко е участвала и подкрепяла една политическа партия, което противоречи с принципите на гражданското общество.

„Сорос участва във всички насилствени действия в Македония, финансира тези процеси и кадри и монополизира гражданския сектор.

В гражданския сектор плурализмът бе напълно унищожен и бе въведено тоталитарното поведение“, подчерта Сърбов и добави: „Целта на „Отворено общество“ е да бъдат унищожени националните държави и да се създадат държави, които да бъдат командвани от вън.

Те участват и в организирането на неконтролирана мигрантска вълна, която в близко време ще застраши сигурността на Република Македония“.

Posted on 19.01.2017, in Балканите and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: