Помолиха Владимир Путин да пребори корупцията в Мексико


Помолиха Владимир Путин да пребори корупцията в МексикоПризоваха руския президент Владимир Путин да се намеси в ситуацията в Мексико и да спре корумпираното правителство на страната. Искането се съдържа в петиция на испански, публикувана на сайта Change.org , цитирана от Лента.ru.

Авторът на обръщението е с никнейм Фрепо Совиетико (Freppo Sovietico) и твърди, че ситуацията в страната днес „е в най-лошото си състояние от цялата история на Мексико“.

„Империалистите от САЩ и ООН не правят нищо, освен да разпространяват шокиращи новини. Съединените щати с удоволствие получават стока от Мексико. Имаме нужда от някой, който е в състояние да спре тези корумпирани мексикански политици, които крадат“, се казва в текста.

По думите на автора, на Мексико „ѝ изтича кръвта от грабежите на тези плъхове” и именно Владимир Путин е човекът, който е необходим на страната в този тежък момент. До момента петицията е подписана от над 5000 души.

През последните години социалното напрежение в Мексико рязко се повиши в резултат на инфлацията и покачващите се цени за газ и бензин.

Хиляди са по улиците и протестират против повишаването на цените на бензина и другите горива. Националната валута се намира на исторически минимум спрямо долара.

В допълнение, недоволството на местните жители се пробужда и от корумпираното правителство и полиция, които често не крият връзките си с наркотрафикантите, пише Лента.ru.

Advertisements

Posted on 15.01.2017, in Общество and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Стефан Караджа

    Далечно Мексико търси помощ от РУСИЯ , а дебилите в българския парламент ни тласкат към негодниците във Вашингтон и Европа. Нашето единственно място е до рамото на братска РУСИЯ И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ !

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: