Mедии: Самолетоносачът „Адмирал Кузнецов“ и ядреният крайцер-ракетоносец „Петър Велики“ могат да завършат похода си в Средиземно море през януари (видео)


Mедии: Самолетоносачът "Адмирал Кузнецов" и ядреният крайцер-ракетоносец "Петър Велики" могат да завършат похода си в Средиземно море през януари (видео)Самолетоносачът „Адмирал Кузнецов“ и ядреният крайцер-ракетоносец „Петър Велики“ могат да завършат похода си в Средиземно море през януари, съобщиха медии, позовавайки се на информиран източник, предаде „Известия“.

„Очаква се, че през януари „Адмирал Кузнецов“ и „Петър Велики“ да завършат похода си и да се върнат към родните брегове“, цитира „Интерфакс“ думите на източника.

Авионосната група на Северния флот, в която влиза „Адмирал Кузнецов“, тръгна на поход на 15 октомври.

На 15 ноември министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу доложи на президента на Русия Владимир Путин за започналата мащабна операция по нанасянето на удари по терористите в сирийските провинции Идлиб и Хомс.

В операцията бе задействан също и руският ТАВКР, за първи път участващ във военни действия.

Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу съобщи, че в рамките на новото примирие в Сирия се е появила възможност за намаляване на руското военно присъствие в тази страна.

 

 

Advertisements

Posted on 04.01.2017, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: