US експерт: Обама се опитва да унищожи нормализацията на отношенията с Русия, които са така нужни на американците


US експерт: Обама се опитва да унищожи нормализацията на отношенията с Русия, които са така нужни на американците„Новите санкции срещу Русия са много радикална стъпка от страна на САЩ“, заяви за иранската телевизия Press TV Майк Харис от организацията Veterans Today.

С помощта на президента Обама се опитват да скъсат нормализацията на отношенията с Русия, на които толкова много се надява Доналд Тръмп.

МАЙК ХАРИС, Veterans Today: На Обама му останаха 22 дена. Считам, че той в момента се опитва да унищожи клона на мира, който новоизбрания президент Тръмп се опитва да протегне на руснаците.

Берлинската стена падна, ние очакваме някакви дивиденти от мира, нормализация на отношенията с руския народ, за да можем и по-нататък да сключваме с тях търговски сделки.

А тези усилия бяха сведени до нула, бяха скъсани.

Затова бих искал новоизбраният президент Доналд Тръмп да ни върне към този път. Считам, че от страна на Обама това е доста радикална стъпка.

Допускам, че той се опитва да скрие злоупотребите на Хилъри Клинтън, които бяха популяризирани по време на предизборната кампания, извършени с цел изхвърлянето от президентската надпревара на Бърни Сандърс.

 

Posted on 31.12.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: