В новогодишното обръщение Владимир Путин благодари на руснаците „за победите и постиженията, за разбирането и доверието, за истинската грижа за Русия“


В новогодишното обръщение Владимир Путин благодари на руснаците "за победите и постиженията, за разбирането и доверието, за истинската грижа за Русия"„Отиващата си 2016 г. беше сложна, но трудностите, с които се сблъска Русия, сплотиха страната и ни накараха да открием огромни резерви от възможности за да продължим напред“, заяви президентът Владимир Путин в новогодишно обръщение, което беше показано по телевизията в Далечния изток, чиито жители вече посрещат Новата година, предаде РИА Новости.

„2016 година си отива. Най-важното е, че ние вярваме в себе си, в своите сили, в своята страна. Ние работим, работим успешно и постигаме много“, заяви президентът.

Той благодари на руснаците „за победите и постиженията, за разбирането и доверието, за истинската грижа за Русия“.

„Ние имаме огромна, уникална и прекрасна страна! Нас ни обединяват общите грижи и общите радости, обединява ни удивителната, добра традиция да посрещаме Новата година със семействата си, с надеждата за най-доброто“, добави президентът.

В своето обръщение държавният глава припомни и тези, които посрещат Новата година далеч от Родината.

„Немалко наши граждани, в това число и тези, които са далеч от дома, обезпечават сигурността на Родината, работят в предприятия, дежурят в болници, водят влакове и самолети.

На всички, които изпълняват в този час своя трудов и воински дълг, моите най-добри пожелания за настъпващата Нова година“, заяви президентът.

Posted on 31.12.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: