Президентът Владимир Путин е уверен, че никой не може да създаде на Русия проблеми, които тя да не може да преодолее


Президентът Владимир Путин е уверен, че никой не може да създаде на Русия проблеми, които тя да не може да преодолееПрезидентът на Русия Путин е уверен, че никой не може да създаде на страната такива проблеми, които тя да не може да преодолее. Това той заяви на традиционния празничен новогодишен прием в Кремъл.

„Знаете какво се случи у нас в предходните дни. Затова решихме, че трябва да променим традиционния формат на новогодишния прием и да му придадем по-работен характер. Да поговорим за това, което сме направили през изминалата година и какво ни предстои“, каза президентът.

„Единственото, което искам да подчертая, е, че ние работихме напрегнато и успешно. За което искам да ви благодаря. И току-що в Съвета за сигурност на Русия си говорихме, че отиващата си година беше по-сложна при решаването на социално-икономическите проблеми, отколкото миналата, 2015 г.

Например, цената на нефта е важен за нашата икономика параметър. През 2015 г. тя беше между $40 и $51, сега е 40, тоест по принцип по-лошо, но резултатът през тази година е много по-добър. Можем с увереност да кажем, че никой не е в състояние да ни създаде проблеми, с които ние с вас да не се справим“, каза още Владимир Путин.

„Но и това не е най-важното. Най-важното е, че ние чувстваме в себе си сили да работим, да работим успешно и го правим. В значителна степен това е резултат от работата на тези, които днес са в тази зала, и на колегите ни, които ги няма, за които просто не стига мястото тук – родчинените ви, ръководителите на регионите и техните управленски екипи. И, разбира се, това е резултат от работата на целия наш народ“, подчерта президентът.

„Искам да вдигна тост за Русия и за руския народ. Да пожелая на всички нас и на любимата ни страна, нашата Родина, всичко най-добро през новата 2017 година“, заключи президентът Владимир Путин.

Posted on 29.12.2016, in Анализи, Вътрешна политика and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: