Министерството на отбраната на Русия: Операцията по търсенето в района на катастрофата на Ту-154 ще се провежда денонощно


Министерството на отбраната на Русия: Операцията по търсенето в района на катастрофата на Ту-154 ще се провежда денонощноОперацията по търсенето в района на катастрофата на Ту-154 ще се провежда денонощно, съобщиха от департамента за информация и масови комуникации към Министерството на отбраната на Русия.

„С настъпването на тъмните часове от денонощието операцията в района на самолетната катастрофа ще се провежда без прекъсване и ще продължава в денонощен режим“, — заяви сътрудник от департамента.

„Водолазната група е увеличена до 109 водолази.

Пристигналите по-рано 80 водолазни специалисти от Военно-морския флот и Министерството на извънредните ситуации са разпределени по корабите и пристъпиха към спуск под вода с цел откриване на крупни части от корпуса на самолета в предполагаемия район на катастрофата“, — каза сътрудникът от департамента.

Той отбеляза, че частите от Южния военен окръг ще извършват визуален оглед на бреговата линия за откриване на каквито и да било предмети, свързани с катастрофата на самолета.

Posted on 26.12.2016, in Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: