Атентатът в Берлин потвърждава, че миграционната политика на ЕС е погрешна и е легален инструмент за внедряването на тероризма в Европа


Атентатът в Берлин потвърждава, че миграционната политика на ЕС е погрешна и е легален инструмент за внедряването на тероризма в ЕвропаКанцлерът на Германия Ангела Меркел не може да се справи със ситуацията, която сама създаде, заяви бившият заместник-председател на Парламентарната асамблея на ОССЕ и бивш секретар на министерството на отбраната Вили Вимер, в интервю за агенция Sputnik .

Атентатът в Берлин от понеделник , който отнесе 12 човешки живота, ясно потвърждава това, показвайки, че миграционната политика на ЕС не само че е изцяло погрешна, но е и легален инструмент за внедряването на тероризма в Европа.

В понеделник вечерта, камион се вряза в тълба на коледен базар в центъра на Берлин- загинаха 12 души, властите на Германия заявиха, че става въпрос за атентат. Въпреки, че и без да заявят, на всички беше ясно, а самият факт, не можеше да бъде скрит и незабелязан.

Ангела Меркел допусна грешката да защитава мигрантите, пренебрегвайки вълната от убийства и изнасилвания само за последните 2 месеца в Германия, наричайки ги „единични случаи“. Атентатът показа обратното.

Според мнеието на Вили Вимер, не бива да се правим на глупави и да се учудваме, че се случват подобни трагедии, когато пускаме в страните си хиляди чужденци, вярвайки, че всичко ще е наред.

Заподозреният в атентата в Берлин е 24 годишният тунизиец Анис Амри, официално обявен за европейско издирване, за помощ при откриването му е обявена награда в размер на 100 хиляди евро, която едва ли ще върне живота на загиналите 12 души, в чийто домове преди празниците семействата ще се готвят за погребения.

„Федералния канцлер не е способна да вземе енергични мерки и да се справи със ситуацията, която самата тя създаде миналата година, не си давайки сметка на какво се подписва, и как рискува не само сигурността на германците, но и на цяла Европа…ние трябва да се върнем в състоянието на нормална държава, а това значи охрана на границите, неучастие във войните по света..“

Ако казваме, че няма терористи сред мигрантите, това едва ли променя нещата. Реалността ни убеждава в обратното, а политиката на толерантност и специално миграционната политика водена от Меркел, граничи със самоубийството на Европа.

Advertisements

Posted on 23.12.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: