The Washington Post: На световната сцена се завръща Русия


The Washington Post: На световната сцена се завръща РусияСлед края на Студената война настъпи епохата на доминиране на Запада и либерално-демократичната идея. Днес, тази идея  изчерпа значението си и времето й си отива. На световната сцена се завръща Русия, пише The Washington Post.

Като пример, за това как, САЩ губи постепенно своите позиции, изданието посочва Сирия и по-конкретно Алепо.

 

„Няма по-нагледен пример символизиращ края на бурното и опияняващо изторическо тържество на либералната демокрация“,- пише авторът на статията.

 

Докато САЩ се бореше привидно с тероризма и правеше гръмки заявления, Русия започна да освобождава завзетите от терористи територии, приканвайки целият свят и всички народи, да погледнат в очите истината, за да видят, че човечеството е в опасност, и само с обединени усилия може да бъде спасен.

Русия тръгна сама, защото светът нямаше време за губене, и вече се лееше кръв, тероризмът поразяваше със смъртоносната си ръка безпощадно и хладнокръвно…против волята на Бога.

Няма политика или човешко достижение, което да е по-голямо от ценността на човешкия живот, който за всеки човк на тази планета е само един. И това забравяне на най-висшия вселенски закон е не само грях. Това е богохулство- когато човеците започнат да си играят на Богове, когато умишлено причиняват болка и страдания, когато убиват любовта, смисъла и измислят нова шизофренична реалност, в която сключват сделки с дявола.

 

Това не е лирично отклонение, това са времената в които човечеството ни  пише историята си, и ние всички сме част от това, и независимо дали приемаме лъжите, които ни убеждават, че САЩ не убива хора, а провежда „миротворчески военни операции“, истината си остава истина- и тя винаги е една. Животът е даден за съзидание, не за разрушение.

Изпитанията на времето са показали, че когато светът повярва в лъжа, последствията са винаги чудовищни-такъв пример е Адолф Хитлер, завинаги оставил името си в историята, причинявайки огромна опустошителна трагедия.

Властта е замайваща и страшна стихия, която в неправилни ръце, може да унищожи човечеството. Защото войната за власт, за надмощие е именно това. Войната е отсъствието на любов, а когато няма любов, омразата взема връх.

САЩ поиска да стане Господар на света- забравяйки за Бога и тръгна по този страшен път, измисляйки своя библия, с нови закони, в които мъжеложството беше представено като свобода на мисленето, разврата- като свобода на чувстването, заменяйки любовта със сексуална революция, наричайки всичко това „демокрация“, заменяйки истината с лъжа, налагайки грехопадението и убеждавайки света в това, а тези, които отказваха да приемат новите правила и такъв господар- получаваха „демокрацията“ посредством “ миротворческа операция“. Холивудска продукция на Содом и Гомор. 

Твърде далеч стигнаха нещата, и всяко човешко същество дълбоко в себе си усеща, че това е неправилно. Новите морални закони, родиха хаос и фалшиви понятия. В империята на злото кръвопролитията се превърнаха в зрелища.

И ги нарекохме тероризъм. Палачите- терористи. И започнахме да гледаме игри със смъртта, докато ни убеждават, че това е политика.

И тук Русия се изправи срещу злото, за това САЩ я нарече „агресор“ и започна информационна битка, с лъжи, манипулации и език на агресия и насилие. Чуйте посланията на американските политици, вижте лицата им, докато обясняват, че в дадена страна, пускането на бомби е просто необходимо.

Ние можем да вярваме или да не вярваме- но истината е една: отнемането на живот е убийство, а политика на убиване е тероризъм.

Русия се изправи срещу тероризма и срещу лъжата. И народите започнаха да се пробуждат.

За това, краят на западния триумф започна — в Европа, в клубът по интереси наречен „Европейски Съюз“- удобно измислен проект на САЩ, който е написал обща схема на поведение, наричайки я „европейска политика“, внасяща „европейски ценности“ , убеждавайки държавите, че така трябва, независимо дали им харесва или не.

Европейският Съюз, като сектантско учение наложи своя терминология и правила. Народите почувстваха, че нещо не е наред.

Спектакъл. Хората усетиха мирис на война. Въпрос на време е Европейският Съюз да се разпадне, де факто това се случва в момента- държавите искат да бъдат себе си- искат си суверенитета, и не вярват повече, че е правилно да приемат решения, които са срещу интересите им.

Въпрос на време…време на война или време на мир… светът има шанс, ако започне да вижда истината.

Защото животът е само един- и можем да изберем да живеем в лъжа или с истина. А доларите след живота нямат никаква, ама никаква стойност, колкото й да са много. И не са по-големи от Бога.

 

Русия се завръща с духовна мисия и светът тръгва с нея, защото другият път на западна „свобода“ ….не води към рая.

Posted on 05.12.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: