Русия се завърна на световната сцена триумфално и се радва на вниманието на инвеститори от цял свят


Русия се завърна на световната сцена триумфално и се радва на вниманието на инвеститори от цял святБаланса на силите в света накланя в полза на Москва, водещи инвеститори и играчи от борсите с оптимизъм гледат в сините очи на Русия.

Москва успя да убеди инвеститорите, че лидерите са способни да имат отношения с Русия, даже въпреки санкциите, до такава степен, че да поискат тяхната отмяна настоятелно.

И като резултат, златното правило и в бизнеса включително : „обичат силните и достойни“ проработи с пълна сила, превръщайки руските акции и облигации в едни от най- търсените.

Е как? Владимир Путин, се смята за най- неподражаемия виртуоз в геостратегиите, и всичко свързано с него печели симпатии ( или завист), но е знак за успешност.

Към подобряване на отношенията с Русия се стремят страните на окупираната Европа, започвайки с България, която държи да си върне титлата „братушки“, продължавайки  през Италия, която няколко пъти поиска настоятелно отмяна на санкциите и признаването на Крим, следана от страни като Австрия, Унгария, Гранция. Кой забравя за Сърбия?

Дори Турция преосмисли отношенията си и се обърна към Русия.

„Руският пазар получава най-голям плюс от всички тези изменения“- константира горчиво стратегът от Bank of America Merrill Lynch Карен Костанян, препоръчвайки едновременно с това да се преразгледа отношението към руските акции и облигации,

„Русия се завърна на световната сцена триумфално, с достойнство,  и  се радва на вниманието на инвеститори от цял свят, които гледат с уважение и респект към възможността да работят с нея, което се превръща в знак за вкус, престиж и правилност.“

 

Posted on 26.11.2016, in Анализи, Икономика and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: