Над 130 000 американци са подписали петиция с искане да бъде лишен Джордж Сорос от влияние върху изхода на президентските избори в САЩ


Над 130 000 американци са подписали петиция с искане да бъде лишен Джордж Сорос от влияние върху изхода на президентските избори в САЩПовече от 130 000 американци са подписали петиция с искане Конгресът на САЩ да се събере на извънредно заседание и да вземе решение, с което да бъде лишен Джордж Сорос от влияние върху изхода на президентските избори.
В средата на октомври в американските медии се появи информация, че генералният директор на компанията производител на машини и техника за гласуване лорд Мелък Браун има тесни връзки с финансиста спекулант.

През 1993 година Мелък влизаше в състава на консултативния комитет на Сорос за Босна. През 2007 година британският лорд стана вицепрезидент на соросовския фонд Quantum Fond, а след това стана зам.-председател във Фонда на Сорос и института „Отворено общество”, съобщава Лайф.ру.

Трябва да се отбележи, че самият Джордж Сорос неведнъж е бил засичан да прави изявления в подкрепа на кандидатите от Демократичната партия Хилари Клинтън.

Като се има предвид печалния опит на структурите на Сорос в постсъветските републики и страните от Източна Европа, се дава основание за сериозни подозрение към финансиста и спонсор на „цветната революция” в опити да се повлияе на обективността на волята на американците, твърдят участници в петицията.

Posted on 08.11.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: