Константин Косачев: Политиката на Запада изостава от реалния ход на времето


Константин Косачев: Политиката на Запада изостава от реалния ход на времетоПолитиката на Запада изостава от реалния ход на времето и събитията, става все по-архаична, счита ръководителят на международния комитет към Съвета на федерациите на Русия Константин Косачев.

 

„19 ден Русия поддържа хуманитарна пауза в Алепо, сдържайки едновременно и активността на сирийската армия в това направление.

В същото време протестиращи в Лондон и Дъблин атакуват руските посолства с кърваво оцветени манекени“,  написа сенаторът в профила си във Фейсбук.

 

В четвъртък няколко протестиращи блокираха работата на посолството на Русия в Лондон: входът на консулския отдел бе затрупан с части от манекени, а протестиращите се завързаха към входа на дипломатическата сграда.

Според изявлението на посолството, налице е била заплаха за сигурността на дипломатическата мисия — полицията „е наблюдавала безучастно“ действията на протестиращите.

Advertisements

Posted on 06.11.2016, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: