Anonymous публикуваха сензанционни разкрития за Хилари Клинтън: Фондация Bradley, Ротшилд, офшорки, пране на пари и финансови машинации


Anonymous публикуваха сензанционни разкрития за Хилари Клинтън: Фондация Bradley, Ротшилд, офшорки, пране на пари и финансови машинацииВ САЩ набира скорост нов скандал, свързан с действията на хакерите по разобличаването на финансовите машинации на кандидатът за президент Хилари Клинтън, нейното обкръжение и спонсори, нова порция документи попадна в мрежата на фона на разследванията на предишни факти от служители на ФБР.

 1anonymous-d

 

Хакерите от Anonymous, твърдят, че са получили 30 гб данни в хода на разбиването на Фондация Брадли (Bradley Foundation),

която съдейки по всичко, служи като пункт за пране на пари, между компаниите по управление на активи на семействата американски олигарси Ротшилд (Rothschild Asset management, Inc.) и кампанията на Хилари Клинтън чрез така наречената фондация „Клинтън“ (Clinton Foundation).

По време на цялата си предизборна кампания, а също по време на своята визита и заявления пред банкерите от  Deutsche Bank, Хилари Клинтън всячески отричаше получаването на каквото и да било финасиране от Ротшилд, но публикуваните документи от хакерската група на  Anonymous с абсолютна точност, говорят тъкмо обратното.

Фондацията на Ротшилд, ползвайки посредническите услуги на Фондация  Bradley, е прехвърлила 150 милиона долара за избирателната кампания на Хилари Клинтън.

 

 

4anonymous-d

 

 

Въпросните документи вече предизвикаха бурни обсъждания в американската блогосфера, много експерти и потребители смятат, че в условията на продължаващото разследване по финансовите дела на фондация Клинтън, свързано със заявленията за пране на пари, ситуацията може да стане крайно интересна в най-близко време.

 

„ФБР като нищо може да добави това към 650 000 писма на Podesta Leaks, които съдържат повече от достатъчни доказателства за завеждане на дело с обвинение за получаване на незаконна печалба от рекет на активите  „RICO“ — пише потребител.

 

Хакерите също така, дадоха да се разбере, че разполагат не само с целия архив писма, но имат на разположение и резервно защитено копие ( в случай, че писмата някак изчезнат).

 

“ Никакви опити, всичко това да бъде изтрито или скрито няма да имат успех, необходимото количество копия вече се намира на безопасно място, в същото време ни е известно, че цялата тази кореспонденция, се пази в банка на преносими носители и може да бъде веществено доказателство в делата срещу Клинтън“,- заявяват хакерите.

 

Хакерската група ще публикува също документи, които разкриват всички схеми по пране на пари през фондации и отделни офшорни сметки.

“ Ние искаме американците да знаят истината, а също така искаме да накажем правителството на САЩ, което всячески се опитва да скрие разследването на ФБР, публикуваните от нас доказателства и документи трябва да помогнат за разкриването на истината“,- пишатAnonymous.

Posted on 04.11.2016, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: