Daily Star: В небето над Сирия забелязаха „ултрасъвременното супероръжие“ Ка-35 (видео)


Daily Star: В небето над Сирия забелязаха "ултрасъвременното супероръжие" Ка-35 (видео)Владимир Путин реши да създаде флот от нови високоточни военни вертолети за да победи в сирийската война, пише  Daily Star.

Според британския таблоид, това „ултрасъвременно супероръжие“ под кодовото название Ка-35 вече е било забелязано в небето над Сирия.

Вертолетът от този клас е оборудван от радиотехнически комплекс за разузнаване на наземни цели, което дава предимство на руските пилоти предварително да бъдат предупредени за вероятните заплахи.

Според слухове, тази „свръхсекретна шпионска техника“ може да разруши линиите на комуникация и да ликвидира електронните системи, с което вероятно се обяснява неотдавнашното изключване на интернета в Сирия.

От отбранително-промишления комплекс на Русия заявяват, че Ка-35, който е модифициран на базата на К-31, е преминал през всички необходими изпитания и е част от руската армия още от миналата година.

Но, както отбелязва изданието, видеото с „това ужасяващо тайно шпионско оръжие на Путин“ е станало достъпно до широката публика за първи път.

Появата на видеото с вертолета е съвпаднало с предупреждението на някои експерти, че Русия притежава достатъчно мощ, за да съкруши НАТО.

На фона на продължаващото изостряне на сирийската криза Москва е привела своите тактически бомбардировачи в състояние на повишена бойна готовност, твърди  Daily Star.

 

Advertisements

Posted on 31.10.2016, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: