Окупацията на Балканите: НАТО използва територията на Черна гора за военни учения, без страната да е член (видео)


Окупацията на Балканите: НАТО използва територията на Черна гора за военни учения, без страната да е член (видео)В Черна Гора още не са утихнали страстите около парламентарните избори, които бяха на 16 октомври, но ЕС и НАТО вече празнуват евроатлантическият курс на балканската страна.

Въпреки нежеланието на черногорският народ, който със зъби и нокти, се бори против опитите да присъединят страната към военния алианс НАТО, в Черна Гора вече се планират военни учения.

От 31 октомври до 4 ноември в Черна Гора на територията на град Даниловград до Скадарското езеро ще бъдат проведени военни учения, в които ще вземат участие 570 души от 26 страни на НАТО и партньори, съобщиха от правителството.

Отбелязва се, че военнослужещите ще отработват координация на действията в случай на извънредни ситуации: наводнения, химически отравяние, които са заплаха за населението на Черна Гора, и поради това страните от НАТО ще пристигнат в Черна Гора с най-новата си техника, се казва в съобщението.

Едва ли за народът на Черна Гора, такава внезапна грижа от страна на НАТО носи спокойствие. Веднага след скандалите около изборите, които трябваше да покажат, всъщност, ще успее ли опозицията да вземе властта или несменяемият Мило Джуканович ще предаде страната на НАТО, евроатлантическите структури се засилват към поредния пай балканска земя, за да обявяват, че и тук са дошли „да охраняват“ и „защитават“.

Антинатовските и антиправителствени демонстрации, които не стихват повече от година, въпреки мълчанието на медиите и полицейски репресии, амбицират още повече структурите на НАТО, които не приемат „НЕ“ за отговор.

 

Advertisements

Posted on 31.10.2016, in Анализи, Балканите, Видео and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: