ВКС на Русия унищожи потоци от прииждащи терористи в Сирия (видео)


ВКС на Русия унищожи потоци от прииждащи терористи в Сирия (видео)След края на хуманитарната пауза в Алепо самолетите на ВКС на Русия започнаха да нанасят въздушни удари по джихадистите, които се бяха съсредоточили южно от промишления мегаполис.
По данни на разузнаването, главатарите на ислямистката коалиция „Джейш ал-Фатх“, подхранена от задграничните си спонсори, отново се канят да атакуват позициите на ВС на САР, за да пробият обръча на блокадата около обкръжените в източните райони терористи.
В тази посока метежниците вече са прехвърлили над 1.2 хиляди терористи, а също голям брой бронирана техника.
Но, нито командването на сирийската армия, нито ВКС на Русия нямат намерение да губят постигнатото в Алепо, спечелено с цената на много кръв.
Миналата нощ руските ескадрили подложиха на мощни бомбардировки линията на снабдяване на джихадистите в околностите на населеното място Хан Тумен и окръг Рамус.
В резултат на въздушните атаки подкрепленията на метежниците така и не успяха да достигнат до целта си.
Най-мощни въздушни удари получи южната част на квартал 1070, районите на Рашидиан и Акрабския пазар, където линията на фронта е най-уязвима и обръчът на обкръжението има най-малка плътност.
Бандитските части от „Джейш ал-Фатх“ имат намерение да заслужат инвестираните в тях пари и да вземат реванш за предишното си поражение.
Джихадистите планират да нанесат удари от северозапад и югозапад с цел пробив на „котела“, а руската авиация се опитва да попречи на това, унищожавайки стичащите се в тази посока потоци от резерви.
Advertisements

Posted on 25.10.2016, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: