Пол Робъртс: „Очаква се огромна фалшификация на изборите в САЩ, сътрудниците на Хилъри Клинтън вече се нанасят в Белия дом“


Пол Робъртс: "Очаква се огромна фалшификация на изборите в САЩ, сътрудниците на Хилъри Клинтън вече се нанасят в Белия дом"Сътрудниците на Хилъри Клинтън налазват Белия дом още преди изборите в САЩ, пише Пол Крейг Робъртс.

В същото време американските журналисти демонизират Доналд Тръмп за неговите изказвания за фалшифицирането на американските избори, което само потвърждава тази „американска традиция“, отбелязва Робъртс.

 „Очевидно е, че американските олигарси са благословили Хилъри Клинтън, независимо от нейните проблеми с президента на САЩ“, — пише Пол Робъртс.
Според него, има данни, че „служителите на Клинтън вече се настаняват в кабинетите на Белия дом“ още преди гласуването, което означава, че се подготвя грамадна фалшификация на изборите.

Тръмп заяви, че няма да признае резултати от изборите, ако те бъдат фалшифицирани.

 

„Журналистите веднага се нахвърлиха върху него, обвиниха го, че „дискредитира американската демокрация“ и „нарушава американските традиции“, — отбелязва Робъртс.

 

Но всъщност „американската традиция“ — това е фалшифицирането на изборите, счита авторът.

Изборите в САЩ се фалшифицират на държавно, федерално и местно ниво.

Кметът на Чикаго Ричард Дейли открадна гласове от Джон Кенеди, а Върховният съд на САЩ открадна гласове в полза на Ал Гор по време на изборите през 2000 година.

Имаше грамадно несъответствие при допитването на входа на предизборните секции и крайните гласове в зашифрованите компютри.

Движението за правата на чернокожите се бори срещу фалшифицирането на изборите вече няколко десетилетия. Не позволяваха на чернокожи да се регистрират за гласуване, а ако позволяваха, то им даваха малко изборни секции, пише Робъртс.

Но Хилъри осъди изказването на Тръмп за съмнителността на резултатите от изборите в САЩ.

 

„Продажните журналисти демонизираха Тръмп, защото знаят, че изборите ще бъдат изкривени, а те трябва да скрият тази фалшификация“, — твърди Робъртс.

 

„Не бива да вярваме, че Хилъри е лидер в предизборната надпревара. Фалшифицирането на рейтинга цели да се откажат привържениците на Тръмп да гласуват“, — прави извода си авторът.

Advertisements

Posted on 24.10.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: