Джулиан Асанж: Един вот за Хилъри Клинтън е вот забезкрайни и глупави войни, които ще разпространяват тероризъм по света


Джулиан Асанж: Един вот за Хилъри Клинтън е вот забезкрайни и глупави войни, които ще разпространяват тероризъм по светаИзвестният разобличител Джулиан Асанж заявява: някога Хилари не просто гласува за войната на САЩ срещу Ирак, впоследствие тя създаде своя собствен Ирак.

Либия е нейният Ирак и ако стане президент, тя ще създаде и други такива.

Имам многогодишен опит с Хилари Клинтън и съм чел хиляди нейни каблограми.

На нея й липсва способността за правилна преценка и тя ще тласне САЩ към безкрайни и глупави войни, които ще разпространяват тероризъм по света.

Съчетана с нейните несполучливи политически решения, нейната личност пряко допринесе за възхода на „Ислямска държава“.

Генерали от Пентагона се противопоставяха на разрушаването на либийската държава. Те усещаха, че Хилари не разполага с безопасен следвоенен план.

Хилари Клинтън тръгна към война през главите им.

Либия беше разрушена и се превърна в убежище на „Ислямска държава“. Оръжието на либийската армия беше ограбено и стотици тонове оръжие бяха прехвърлени на джихадистите в Сирия.

Войната на Хилари засили тероризма, изби десетки хиляди невинни хора от цивилното население и върна правата на жените в Близкия изток със столетия назад.

Без да си е излякла никаква поука от либийската катастрофа, Хилари се зае да направи същото в Сирия. Хилари пое върху себе си „честта“ да разруши либийската държава.

Когато научи, че либийският президент е убит, което беше нейна заслуга, тя погледна безумно и с тържествуващо злорадство: “Дойдохме, видяхме, той умря“.

Обхваната от възбудата на убийството, тя имитира глупаво не друг, а Юлий Цезар. Проблемът на Хилари не е просто това, че тя е ястреб, стремящ се към война.

Тя е ястреб, който не притежава вярна преценка, освен това изпада в неприлична еуфория, когато се убиват хора. Не бива да я пускат близо до оръжеен матазин, да не говорим близо до армия.

И със сигурност тя не трябва да става президент на САЩ.

Advertisements

Posted on 23.10.2016, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: