По време на управлението на Саакашвили е възможно, жители на Грузия да са станали обект на опасни експерименти с вируси


По време на управлението на Саакашвили е възможно, жители на Грузия да са станали обект на опасни експерименти с вируси Населението на Грузия е в опасност. Сензационно заявление направил бившият американски съветник на президента на Грузия и журналист Джефри Силвермън.

По негови данни, в лаборатория в покрайнините на Тбилиси се разработват опасни вируси, които след това ги изпитват на местни жители.

Лабораторията в покрайнините на Тбилиси носи името на американския сенатор Ричард Лугар, и това не е случайно. Тя беше открита със съдействието на правителството на САЩ. Според официална информация, там изучават генетика на микробите и вирусите. Но бившият съветник на президента на Грузия Джефри Силвермън е убеден, че в лабораторията не просто изучават вируси, там ги създават:

– Тази лаборатория беше построена с пари на военното ведомство на САЩ и струва 50 млн. долара. Нейната цел е изучаване на биологическо оръжие. Тази лаборатория се намира в Грузия, защото е опасно тя да бъде в САЩ.

Ще напомним, че през периода 2001-2003 години Силвермън помагал на Михаил Саакашвили в избирателната кампания. Наистина, по-късно техните пътища се разминаха.

Последното заявление на бившия съветник на президента за това, че жителите на Грузия станали обект на опасни експерименти, е една от най-обсъжданите днес в Грузия новини.

Според Силвермън, не е изключено, че именно експериментите с вирусите довели да разпространението в страната на такива опасни заболявания, като свински грип и морбили.

За сега скандалното заявление на бившия съветник на президента няма никакви потвърждения. На територията на лабораторията влизането е строго забранено.

Самите сътрудници попадат в сградата след няколко етапа от проверки.

Но Силвермън е готов да действа докрай. Той вече обеща в близко време да разкаже на грузинците цялата истина за техния бивш лидер.

Advertisements

Posted on 08.10.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: