Руският президент Владимир Путин днес навършва 64 години


Руският президент Владимир Путин днес навършва 64 годиниРуският президент Владимир Путин днес навършва 64 години.

По този повод депутатите от Държавната дума решиха да му изпратят кошница с 450 рози. Предложението за този подарък е на Валентина Терешкова (първата жена летяла в космоса) от партията „Единна Русия“, предаде ТАСС.

„Днес е рожденият ден на президента ни Владимир Владимирович Путин. Нека го поздравим от името на депутатите от Държавната дума и му пожелаем успехи“, каза Терешкова в началото на пленарното заседание. Залата отвърна с продължителни ръкопляскания, посочва агенцията.

Розите ще са 450, защото толкова е броят на депутатите в Държавната дума. Възражения срещу предложението на Терешкова не е имало.

Президентът на Русия ще отбележи рождения си ден с приятели и роднини, съобщи в четвъртък прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков, цитиран от РИА „Новости“.

„Президентът ще празнува рождения си ден. Сутринта няма планирани публични мероприятия, свързани с личния му празник. Със сигурност ще има обаждания от чужбина“, каза Песков и добави, че получавайки поздравления по телефона от държавните ръководители, Путин ще трябва да обсъди с тях и горещите световни теми.

„Винаги така правят, никога не се ограничават само с празника“, каза той.

Advertisements

Posted on 07.10.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Путин е слаб президент без необходимата алкохолна подготовка и без сериозни успехи с чашката далеч от нивото на великия Елцин. За съжаление единствените достойни опоненти Гайдар и Немцов с далеч по-високо ниво на алкохолна подготовка не са между живите. Украйна има отлично подготвени алкохолно политици със сериозни успехи с чашката на професионално ниво като Кучма, Юшченко, Порошенко, Луценко и т.н.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: