Американците за Путин: Президентът на Русия е патриот


Американците за Путин: Президентът на Русия е патриот Американци от различни ъгълчета на Съединените Щати разказаха в интервю пред RT, защо харесват президента на Русия Владимир Путин.

Тук всички отявлени русофоби,агенти на ЦРУ, и дори Обама ще заплачат от завист. Никакъв пиар не е способен да предизвика искрена симпатия към когото и да било, а най- обичаният световен лидер, е онзи, който наистина се държи като такъв.

Феномен, епохална фигура на съвремието, кой е той? Син на народа си, с ясни принципи, отговорност, пазител на традициите на народа си, и мъж с чест.

За последните две години, въпреки мощната антируска пропаганда, руският президент печели симпатиите на хора от всички крайща на света, в това число и в САЩ.

Според резултатите на проведено социологическо проучване от  YouGov и The Economist, в Америка само за последните 2 години двойно се е увеличило числото на харесващи и подкрепящи Владимир Путин- 73 % от запитаните подкрепят действията на руския лидер ( при такива резултати става ясно от къде идва истерията на официалните лица на САЩ).

Ето и част от това, което казаха американците за руския президент: Деби Макконъл, 61 годишна домакиня, от щата Кентъки иска за Щатите такъв президент като руския ( милата).

 

“ Ако Путин беше американец, щях да поискам той да стане президент на страната ми“- откровеничи Деби.

 

 

Елаин Лонг, 51 години от Северна Каролина се възхищава на позицията на Путин по сирийския въпрос.

 

 

“ Той отправи предизвикателство към лидерите на всички държави. Той не се страхува да им посочи, именно онова, което не искат да видят. Много мои познати и приятели, смятат, че Путин е патриот, който не се бори за слава и пари ( както правят всички останали политици).“

 

Учителят от гимназия в Ню Йорк Хуан Алфонсо Рико смята, че президента на Русия преди всичко се грижи за благополучието на хората, защото е силен.

“ Путин отдава голямо значение на човешките страдания. Докато нашите американски политици не се интересуват от чувствата на хората, за тях на първо място са парите и нефта“- споделя Хуан Рико ( дай Боже, да остане жив и здрав след такива думи)
39 годишния Маркус Руис Евънс, жител на Калифорния, смята Владимир Путин за най-яркия представител на силните в света
“ И за това стана мишена за нападки от страна на американското правителство, защото за първи път се появява някой, политик при това, когото Щатите не могат да контролират, те просто са в шок.
Ако Америка не може да контролира някой или нещо, то тя се опитва да го унищожи. Но този път не и се получава. Световната сила расте, и това е мощта на Русия и Путин. На Америка точно това не й харесва, защото иска цялата сила на света да й принадлежи“.
Advertisements

Posted on 05.10.2016, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: