Президентът на Русия Владимир Путин е на посещение в Казахстан


Президентът на Русия Владимир Путин е на посещение в КазахстанПрезидентът на Русия Владимир Путин пристигна в столицата на Казахстан – Астана, където ще се срещне с президента на републиката Нурсултан Назарбаев и ще участва във Форума за междурегионално сътрудничество, РИА „Новости“.

Както съобщиха по-рано в Кремъл, лидерите на държавите ще обсъдят актуални въпроси на двустранните отношения и интеграционното взаимодействие в рамките на Евразийския икономически съюз и други регионални обединения.

След края на срещата си Путин и Назарбаев ще присъстват на Руско-казахстанския бизнес форум с участието на най-големите предприемачи от двете страни.

След това държавните глави  ще участват в работата на XIII Форум за междурегионално сътрудничество на Русия и Казахстан, основната тема на който е „Развитието на транспортно-логистичния потенциал на Евразийското пространство“.

Advertisements

Posted on 04.10.2016, in Икономика, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: