САЩ заплашиха Русия с ИДИЛ, терористични атентати и отказ за сътрудничество в Сирия


САЩ заплашиха Русия с ИДИЛ, терористични атентати и отказ за сътрудничество в СирияМаските паднаха с гръм и трясък: САЩ съвсем изгубиха самообладание, забравяйки за всякакви понятия като политически диалог, международни отношения, и открито признаха практически, за връзките си с терористите, заплашвайки Русия с терористични атентати от ИДИЛ, заявявайки, че войната в Сирия ще продължи.

Скандалното заявление идва като чистосърдечно признание на сериен убиец-маниак, който дълго време е крил психопатичните си отклонения, под маската на нормален човек с благи намерения, но притиснат до стената изведнъж изпада в обичайното си състояние, което не може повече да крие- така съвсем образно казано.

Докато САЩ нелепо и бездарно, играеха ролята на истински загрижена, за световния мир и благоденствие супер-сила, готова да въдворява мир на всяка цена, там където никой не ги е канил, Русия им показа великолепно и органично, че образът им издиша.

Вашингтон не можа да понесе , че света видя превъзходството на Русия и искрено й симпатизира, въпреки нестихващата информационна пропаганда, санкциите и жълтите провокации, превръщайки се в единствения гарант за сигурност и надежда за запазване на световния мир.

САЩ създаде проекта-страх ИДИЛ, наливайки милиарди долари в машините за убиване, срещу които да се бори, пусна сектите в действие, започна да популяризира хомосексуалността измисляйки термини, като толерантност, демокрация, превръщайки се в империя на злото, разпалвайки войни и проливайки кръв.

Света зашеметен наблюдава театъра на абсурда и лека по-лека започна да си  шепне: САЩ е терористът на планетата, става страшно и някой трябва да го спре.

И Русия се изправи единствена, за да не допусне нова световна лудост, която да изплиска с кръв страниците на съвременната ни история. Някога такава лудост пуска на свобода Хитлер…и Русия успява да я спре.

След безчинствата в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия и къде ли още не, след кръвопролития, разрушения, и бомби, новата психовойна на САЩ заложи на радикалния ислям и сатанизма, за да  създаде терористите- и изтърва джина от бутилката.

 

Posted on 30.09.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: