Хилъри Клинтън – лицето на американската държавна корупция


Хилъри Клинтън - лицето на американската държавна корупцияТвърденията, че парите във Фонда на Хилъри Клинтън са за благотворителност и са балсам за нуждаещите се, не бива да се считат за сериозни. Да видим кои са най-големите й донори.

Независимо, че арабите не са давали пари във Фонда, когато Хилъри Клентън е държавен секретар на САЩ, саудитският режим е дарил от 10 млн до 25 млн долара във Фонда на семейство Клинтън.

Даренията са постъпили от края на 2014 година, когато тя тъкмо започва да подготвя президентската си кампания. Групата под името „Приятели на Саудитска Арабия“ със съучредител „саудитският принц“ е предоставила допълнителна сума — до 5 млн долара на Фонда на Клинтън.

Самият Фонд твърди, че е получил донорски пари от Катар, Обединените Арабски Емирства и правителството на Бруней. Катар е пожертвал от 5 до 10 млн долара.

Няма човек на този свят, който да не счита, че тези режими са най-репресивните и регресивните в света. А, видите ли, те спонсорират демократите! Защото дълбоко са убедени в благотворителната хуманност на Фонда на сем. Клинтън и изведнъж са озарени от благата мисъл да помогнат на всички нуждаещите на планената. Въх!

Някак си не звучи нормално да считаме, че изведнъж саудитските, катарските, кувейтските и емиратските режими са били обхванати от великодушни цели..

Да хвърлим бегъл поглед върху един пример. Новата задача на Фонда на Клинтън е лансиране правата на ЛГБТ-движението, порицаване на неговите критици, както и порицаване на безразличните към проблема СПИН.

Саудитците в този смисъл също ли подкрепят тази „доброжелателна мисия“, защото, както всички знаем, точно саудитците хич, ама хич не обичат лесбийките и гейовете…Дори, ако трябва да сме напълно в рамките на реализма, този вид хора нямат дълга продължителност на живота, ако изявят същността си пряко. С други думи казано, там ги убиват. Без да им мигне окото.

По волята на Аллаха. Същото важи и за Катар, а и за Кувейт.

Или с трети думи казано — тези държави са антигейски настроени. А защо тогава Хилъри им приема парите, щом убежденията им са в пълен разрез с така рекламираната й благотворителна дейност?!

…Дори може да се каже, че е вопиющо оскърбление на нормалната човешка мисъл твърдението, че мотивът на тези режими, когато са прехвърляли на Хилъри милионите си долари, е бил безкористното желание да помогнат в благородния труд на Хилъри да съдейства за правата на гейовете и лесбийките по света.

Другият основен проект на Фонда на Клинтън е отстраняване на неравенството, което „води до значително икономическо неравенство — както вътре, така и между страните, а също не позволява на цели групи население да реализират своя потенциал“.

Нима някой се съмнява, че причината, поради която Катар и Емирствата са пожертвали милионите си за Фонда Клинтън, е било желанието на същите тези претъпкани с пари шейхове да ликвидират икономическия гнет?!

Имайте предвид, че доларите, които са хвърлили тези режими във Фонда Клинтън са значително повече от парите, които са получили когато и да е другите крупни частни благотворителни организации. По някаква загадъчни причина най-репресивните страни вероятно са особено силно мотивирани да хвърлят милионите си точно във Фонда на Клинтън, а не в други благотворителни организации по целия свят, изпълняващи аналогична роля. Защо? Някой може ли да даде логично обяснение?

Нима съпартийците на Клинтън, а и самите Съединени Щати са такива тотални идиоти, че не желаят да осъзнаят, че тираните от Залива съвсем не са меценати или Майки Терези, та така, без причина и само в името на хуманността, да хвърлят точно на Клинтън зелените гущери, при това в името на гейовете и лесбийките на планетата.

Нима точно тираните от Залива не са купили по този начин БЛАГОСКЛОННОСТТА на Хилъри Клинтън?!

Те твърдят, че това горното не може да бъде доказано.

Дори казват, че са били излъгани: считали са, че ще получат всички видове политически дивиденти с тези свои милионни пожертвования, но …нъцки, не били получили нищо. И защо станало така?

Защото Хилъри Клинтън била твърде честна и порядъчна като държавен служител и не оправдала техните очаквания.

Обаче не им върнала парите…

Те пък и не си ги поискали…

А нима режимите, жертвайки парите си за Фонда на Клинтън, не са получили специален достъп и твърде благоприятно за бъдещите им печалби общуване с Държавния департамент и Клитън?

Няма ли на този свят да се намери поне един американски журналист, който да проследи междудържавните преговори в онези години, за да докаже как и кога Клинтън е действала в интерес на режимите на донорите си.

Има ли Клинтън доказана връзка с арабските диктатори или просто продължава дългогодишната американска традиция в политиката да се подкрепят проамериканските тирани в региона?

Хилъри и клетият Бил имат дългогодишна „специализация“ по обединяването на политическата власт с огромните частни капитали. Това се нарича олигархия, апропо.

Те експлоатират частните капитали, за да получат политическата власт и обратно. А всички останали демократи трябва да изхвърлят зад борда старите си добри принципи, в които те вероятно някога са вярвали и заедно с тези двамата горните „самаряни“ да се борят против….“неравенството“. Има ли луди на тая земя и къде са те?

И понеже скандалът стигна до съд, сега същите тези съпартийци на Хилъри и Бил ще трябва заедно с тях да отстояват пред съда правото на крупни дарения. Ще трябва да докажат в съда, че тази горната кална ситуация съвсем не разлага, не осквернява, не е користна и не мирише…

Posted on 29.09.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: