Експерт: Основната цел на доклада на международната комисия за катастрофата на MH17 е опит за изопачаване на фактите и обвиняването на Русия за трагедията


Експерт: Основната цел на доклада на международната комисия за катастрофата на MH17 е опит за изопачаване на фактите и обвиняването на Русия за трагедиятаОсновната цел на доклада на международната комисия за катастрофата на Boeing-а над югоизточната част на Украйна не е търсенето на истината, а опит за изопачаване на фактите и обвиняването на Русия за трагедията, заяви в интервю за „Звезда” военният експерт и главен редактор на списанието „Националная оборона” Игор Коротченко.

„Този доклад не е обективен, защото неговата основна цел не е установяването на истината. Те се опитват да изопачат фактите спрямо основната версия, свързана с обвиненията по адрес на Русия”, отбеляза Коротченко.

Той също подчерта, че за обвиняването на Русия за трагедията със самолета са използвани доста съмнителни методи.

„Следствената група е заета не с търсенето на действителни обстоятелства и виновници за трагедията, а с цялата си енергия се опитва да докаже участието на Русия в трагедията.

За това се използват съмнителни фейкове в социалните мрежи. Едва ли това може да се смята за честно и справедливо разследване”, каза Коротченко.

Advertisements

Posted on 29.09.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: