Крим призова Запада да си смени реториката и да спре да се меси във вътрешните работи на региона


Крим призова Запада да си смени реториката и да спре да се меси във вътрешните работи на регионаВицепремиерът в кримското правителство Михаил Шеремет призова страните от ЕС да не се намесват във вътрешните работи на региона и да престанат да се отнасят преднамерено към народа на Крим, съобщи „Взгляд“.

Шеремет заяви, че позицията на ЕС е като на оня гост, когото не поканили на сватбата, а той заявил, че бракът е недействителен.

„Глупава ситуация, ние не се бъркаме в тяхната вътрешна политика. Живеем в абсолютно отделна страна, в Русия, и за нас е важно Русия да признае тези избори, а всичко останало няма никакво отношение към това, което се случва“, каза Шеремет.

Според него кримчаните вече са свикнали с преднамереното отношение от страна на западните страни и затова не обръщат никакво внимание на изявленията им.

Шеремет отбеляза, че „е крайно време Западът да си смени реториката“ и да започне „да говори нещата такива, каквито са“.

По-рано представители на ЕС заявиха, че няма да признаят изборите за Думата в Крим за легитимни, както и избраните от региона депутати.

Advertisements

Posted on 21.09.2016, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: