Безапелационната победа на управляващата партия „Единна Русия“ е вот на доверие на обществото към президента Владимир Путин


Безапелационната победа на управляващата партия „Единна Русия" е вот на доверие на обществото към президента Владимир ПутинБезапелационната победа на управляващата партия „Единна Русия“ е вот на доверие на обществото към президента Владимир Путин, обяви Кремъл, цитиран от Ройтерс.

Припомняме, при повече от 90% от преброените протоколи управляващата партия печели 343 места в 450-местната долна камара на руския парламент на проведените вчера избори.

„Очевидно е, че преобладаващото мнозинство от гласоподаватели в действителност изрази подкрепата си за президента. Отново държавният глава получи толкова впечатляващ вот на доверие от народа“, каза говорителят Дмитрий Песков.

Песков отказа да съобщи дали Путин, основател на „Единна Русия“, ще се кандидатира за нов мандат през 2018 година.

Говорителят на руския лидер не потвърди медийна информация за намерение на правителството да създаде министерство на държавната сигурност.

„Не, не мога“, отговори той, цитиран от ТАСС, на въпрос да потвърди информацията на „Комерсант“ дали се готви създаване на подобно министерство, в което ще влизат службите ФСБ, ФСО и СВР.

Advertisements

Posted on 19.09.2016, in Вътрешна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Путин е слаб президент на Русия с крайно недостатъчна алкохолна подготовка далеч от нивото на великия Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи Кучма, Юшченко, Луценко, Порошенко. Русия се нуждае от достоен наследник на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: