Въздушните удари на САЩ по сирийската войска показаха, че американците нямат намерение да се борят с международния тероризъм


Въздушните удари на САЩ по сирийската войска показаха, че американците нямат намерение да се борят с международния тероризъмВъздушните удари на САЩ по сирийската войска свали маската от американските „гълъби на мира“ и показа, че те всъщност нямат намерение да се борят с международния тероризъм, счита първият заместник председател на комитета на Държавна дума на Русия Андрей Красов.

По-рано представителят на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков съобщи, че самолетите на международната „антиидиловска коалиция“ са нанесли в събота четири удара по сирийската войска, намираща се в обкръжение от ИД в района на Дейр-ез-Зор, загинала са 62 военнослужещи, около 100 човека са ранени.

Конашенков отбеляза също, че веднага след удара ИД е тръгнала  в настъпление.

 

„Действията на САЩ скъсаха маската на Америка, с тези т.нар. „гълъби на мира“, те най-накрая показаха, че американците нямат намерение да се борят с международния тероризъм.

Настоящият удар по въоръжените сили на Сирия, които реално се борят с терористите, още веднъж доказва на чия страна са американците“, — заяви Красов за РИА Новости.

 

„Това не е просто възмутително, целият свят трябва да осъди действията на САЩ.

Говорим за терористична заплаха за целия свят, ние активно се борим срещу терористите, а САЩ се борят с тези, които се опитват да спрат тероризма“ — добави парламентаристът.

Advertisements

Posted on 18.09.2016, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: