САЩ на Обама и Хилари Клинтън възроди фашизма в Украйна и вкара ислямизма в Европа


САЩ на Обама и Хилари Клинтън възроди фашизма в Украйна и вкара ислямизма в ЕвропаДвата мандата на нобелиста за мир, като президент на САЩ Барак Обама и неговия бивш държавен секретар Хилари Клинтън, докараха света до състояния на трета световна война при конфликтите за смяна на властта в Украйна и Сирия, довели двете страни до икономически и териториален разпад.

Резултатът – в Украйна се възроди фашизмът заклеймен от историята на света, а в Европа навлезе ислямисткият тероризъм.

Сега, когато кандидат за президент на САЩ е госпожа Война Хилари Клинтън, можем да предположим какво ще се случи в света, ако само заради това, че е жена американските граждани не постъпят мъдро и изберат нова Студена война, в която не те са добрите.

След двата мандата на Барак Обама и неговата Демократическа партия САЩ вече е най омразната страна по света, сееща война.

В тази ситуация мира на света залага в избора на Доналд Тръмп и мъдростта на Републиканската партия, която винаги е носела традиционните ценности на американската мечта, съчетана с енeргията на градивната емиграция под формата на купуване на умове, идващи в САЩ вече от целия свят.

Advertisements

Posted on 15.09.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: