Дмитрий Медведев: Терористичните актове в европейските страни са следствие от необмислената миграционна политика


Дмитрий Медведев: Терористичните актове в европейските страни са следствие от необмислената миграционна политикаМинистър-председателят на Русия Дмитрий Медведев изрази увереност, че скорошната поредица от терористични актове в европейските страни е следствие от необмислената миграционна политика, и подчерта, че примерът на Европа трябва да предпази Русия от погрешни стъпки в тази сфера, предава Интерфакс.

„В Европа, за съжаление, се извършват страшни терористични актове. Просто ужасни събития. И всичко това е заради необмислената миграционна политика“, заяви той в интервю за водещия на програмата „Вести в събота“ Сергей Брилев.

„Смятам, че, първо, това е урок за самата Европа, – подчерта правителственият ръководител. – Те трябва приемат някакви необикновени решения, за да запазят своето единство“.

„На второ място, това е урок за нас… Примерът на Европа – това трябва да ни предпазва от необмислени решения, – заяви премиерът. – Ние трябва да запазим всички постижения от последния период, именно от гледна точка на спокойствието, гражданския мир, междунационалните и междуконфесионалните отношения. Това е крайно важна задача за държавата“.

Posted on 11.09.2016, in Национална сигурност and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: