Президентът на Русия Владимир Путин поръча на членовете на правителството да разработят проект на нова програма за въоръжение


Президентът на Русия Владимир Путин поръча на членовете на правителството да разработят проект на нова програма за въоръжениеПрезидентът на Русия Владимир Путин проведе съвещание по новите параметри на държавната програма за въоръжение за периода 2018–2025 година.

Държавният глава поръча на членовете на правителството да разработят проект на нова програма за въоръжение до юли 2017 година, предаде RT.

„При подготовката на финансовите параметри трябва да се изхожда от това, че Въоръжените сили и другите войски трябва да бъдат осигурени със съвременно оръжие и техника на ниво, което ще позволи ефективно и в пълен обем да се решават поставените задачи по надеждната защита на Русия от потенциални военни заплахи“, заяви Путин по време на съвещанието.

Posted on 10.09.2016, in Въоръжени сили, Национална сигурност and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: