Украинските спецслужби продължават да водят диверсионна война срещу Крим


Украинските спецслужби продължават да водят диверсионна война срещу КримКиев няма да се откаже от нови диверсии в Крим, опитвайки се да дестабилизира ситуацията на полуострова, уж като акция на съпротива на кримско-татарското движение, счита вицепремирът на кримското правителство Руслав Балбек

Балбек заяви, че украинската власт иска да внуши на света, че кримските татари са против присъединяването към Русия, което на практика няма нищо общо с реалността.

Той подчерта още, че украинските спецслужби продължават да водят диверсионна война срещу Крим, защото в света липсва обективна информация за живота на полуострова.

 

«За официален Киев е много важно да покажат на света някаква уж съпротива от страна на кримските татари. За целта украинските спецслужби и радикалните политици с всички сили ще се опитват да попречат на мирния живот на полуострова. Всеки конфликт, без да се подбират средства, те ще приписва на някакво партизанско движение на кримските татари», отбеляза Балбек.

 

Той призова украинските политици да престанат да разглеждат кримските татари, които вече напълно са интегрирани в руското общество, като инструмент за престъпните им планове.

Posted on 17.08.2016, in Национална сигурност and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: