Въздушно-космическите сили на Русия ще „счупят гръбнака“ на световния тероризъм (видео)


Въздушно-космическите сили на Русия ще "счупят гръбнака" на световния тероризъм (видео)Главнокомандващият ВКС на Русия, Героят на Русия генерал-полковник Виктор Бондарев заяви, че благодарение грижата от страна на ръководството на страната Въздушно-космическите сили на Русия са се превърнали в най-силния вид Въоръжени сили на Русия, които «ще счупят гръбнака» на тероризма в Сирия.

«Благодарение грижата на ръководството на страната ВКС се превърнаха в най-мощния вид въоръжени сили. Ние своевременно получава най-новите образци на въоръжение и военна техника», — цитира главнокомандващия РИА Новости.

 

 

Той отбеляза, че благодарение на съвременното непрекъснато обновление, ВКС помагат да се «счупи гръбнакът» на световния тероризъм.

 

«Благодарение на това точно Въздушно-космическите сили на Русия с успех пречупват гръбната на международния тероризъм в Сирийската Арабска Република», — счита Бондарев.

 

Главнокомандващият ВКС на Русия добави, че Армейските международни игри и «Авиодартс» ще помогнат за мирната и най-ефективна демонстрация на възможностите на най-новите бойни самолети и вертолети.

 

Реклами

Posted on 07.08.2016, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: