„Царете на океаните“ (документален филм)


"Царете на океаните" (документален филм)Филмът «Царете на океаните» представя пред зрителите най-секретните военни проекти на Русия — подводниците от четвърто поколение от проекта 955 «Борей» и проекта 885 «Ясен».

За първи път конструкторите на това руско оръжие ще открият военните тайни и ще ни разкажат как са създадени подводниците в Обединената корабостроителна корпорация — в конструкторското бюро и в завода «Севмаш».

За първи път снимачна група попада на най-секретния обект от времето на СССР — заводът «Севмаш», където зрителите ще видят раждането на атомната подводница и етапите от нейното строителство.

Зрителите ще разберат, как подводницата става «безшумна», на какво е способна, защо мебелировката на подводницата се изготвя от специални материали…

Главните конструктори на КБ «Малхит» и «Рубин» ще ни разкажат за новите етапи в проектирането на атомна подводница от четвърто поколение.

 

Реклами

Posted on 04.08.2016, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: