Екс-чиновник от Държавния департамент: Санкциите на САЩ и ЕС срещу Крим са нечовешки и несправедливи


Екс-чиновник от Държавния департамент: Санкциите на САЩ и ЕС срещу Крим са нечовешки и несправедливи«По време на визитата ми тук, в Крим, най-много ме тревожат санкциите, наложени от САЩ и ЕС, които изолират Крим», — отбеляза Ан Райт.

 

Екс-чиновникът от Държавния департамент на САЩ Ан Райт, която пристигна в Крим в състава на делегация от общественици от Америка, нарече санкциите на САЩ срещу Крим несправедливи и нечовешки.

 

«Въпросът ми е — какви програми за обмен можем да осъществим заедно с вас? Защото ние сме представители на общности от различни части на САЩ — Вашингтон, Калифорния, Ню Йорк, Орегон. Готови сме да си сътрудничим и да кажем на всички, че тези санкции са нечовешки и несправедливи», — каза Райт по време на срещата си с ръководството на администрацията на Симферопол.

 

Според Райт, която също е и полковник в оставка от американската армия, санкциите, наложени от САЩ и ЕС спрямо Крим, предизвикват у нея голяма тревога.

 

«По време на визитата ми тук, в Крим, най-много ме безпокоят санкциите, наложени от САЩ и ЕС, които изолират Крим», — отбеляза тя.

 

Във вторник в столицата на Крим пристигна делегация от общественици от САЩ, оглавява я основателят на Центъра за граждански инициативи Шарън Тенис.

Обществениците проведоха среща с кмета на столицата на Крим — Симферопол Виктор Агеев и ръководителя на администрацията на града Генадий Бахарев.

 

Петя Паликрушева

Източник: http://bgr.news-front.info

Posted on 22.06.2016, in Общество and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

  1. Санкциите трябва да останат докато Русия не избере достоен наследник на великия Елцин за президент и Крим не избере ръководители ученици и последователи на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката. Украйна има достойни управници професионалисти майстори на чашката като Порошенко, Луценко, Юшченко, Кучма и т.н. ученици и последователи на великия Елцин отличени в Русия с почетното звание „Пропойца“, Кучма дори „Старый пропойца“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: