Специалните части на Русия — не герои, а професионалисти


 Специалните части на Русия — не герои, а професионалистиДнес отрядите от спецназа на Русия са предмет на безкрайни похвали от страна на медиите, което се обяснява с операцията в Сирия.

В руската армия няма някакви си свръхчовеци или супергерои, а само отлично обучени и въоръжени професионалисти, които изпълняват заповедите на командирите си.

Доказателство за професионалните качества на частите със специално предназначение, колкото и да е парадоксално, е как устройват те живота си след изливането от армията.

Това е изненада, но много от тях заемат крайно изгодни позиции, без да се превръщат в наемници или инструктори във фирми за производство на оръжие и охранителни компании.

Така знанията в областта на планирането и провеждането на специални операции разгръщат потенциала си и в гражданската сфера.

Някои бивши членове на спецназа например водят тренинги за мениджъри, работят над формирането на корпоративната култура…/ECHO24, Чехия

 

Източник: http://bgr.news-front.info

Posted on 14.06.2016, in Въоръжени сили, Национална сигурност and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: