Как се готви световна война


Хитлер,Мусолини,Деладие и Чембърлейн  на Мюнхенската конференция 1938 год. Възпоменателна монета. Лоши спомени носи нумизматиката.

Хитлер,Мусолини,Деладие и Чембърлейн
на Мюнхенската конференция 1938 год.
Възпоменателна монета.
Лоши спомени носи нумизматиката.

Фактическото начало на Втората световна война започва с предателството към Чехословакия от  Англия, Франция САЩ,Плоша,Латвия и Естония,които подариха на Хитлер най-мощната икономически и военно,славянска страна.
Понеже англосаксонци,поляци и балтийци се задавят от злоба за договора за ненападение, сключен на 23 август 1939 г. между Русия (като приемник на СССР) и Германия,известен като „пакт Молотов-Рибентроп“, не зле да припомним на тези,които са „забравили“ и да кажем на младите хора от които се крие истината,че Москва беше последна, която подписа подобен документ.
Мюнхенския договор е подписан една година по-рано- на 30 септември 1938 г. от Англия и на 6 декември 1938 г. от  Франция.
С Мюнхенския сговор от 1938 г. Англия, Франция и САЩ подариха на хитлеристка Германия  Чехословакия,независимо от по-рано сключените с нея договори. Това  стана сигнал за началото на Втората световна война и нападението срещу Москва.

През 1938 г.  Чехословакия  е една от най-развитите в промишлено отношение държави в цяла Европа. Тя е водещ достивчик на оръжие за експорт, армията на страната е сериозно въоръжена.
На 29-30 септември 1938 г. в Мюнхен при активната „информираност“ на САЩ е осъществена срещата на министър-председателите на Англия и Франция, Германия и Италия за решаване съдбата на Чехословакия, без участието на представители на самата Чехословакия.
Днес истината цинично се премълчава и крие от „историците“ и „политолозите-грантовици“ от България,ЕС и САЩ.
СССР, който е бил съюзник на Чехословакия,въобще не бил поканен,защото западните държави подготвят Хитлер за главаната му задача – нападението над СССР.  Франция вършеща основно предателство,също като Москва е била съюзник на Прага.

Любопитно е откровението на Уилсън, довереният съветник на британския премир Чембърлейн:„Печелившата карта бе изтеглена от болшевиките. Затова трябваше да им се попречи. Трябва да признаем правото на немците да осъществят експанзия на Юго-Изток“.
На Нюрнбергския процес,когато задават въпрос на генерал-фелдмаршал Кейтел: „Би ли нападнала Германия Чехословакия през 1938 г., ако западните държави подкрепяха Прага?“, той отговаря:“Разбира се, че не. Ние не бяхме достатъчно силни от военна гледна точка. Целта на Мюнхенския договор,беше да се изтласка СССР от Европа, да се спечели време да завърши въоръжаването на Германия“.
Да припомним и участието на най-шумните войнолюбци днес-поляците. Полша предявява претенциите си към чехословашките земи и атакува територията на суверенната държава.
В резултат Хитлер получава повече от 1 милион най-модерни винтовки, десетки хиляди картечници и хиляди танкове,използвани във войната против СССР.
След окончателното анексиране на Чехословакия Банката на Англия връща на Хитлер златния запас на страната.Къде е днес златният запас на Германия?

САЩ ще разширят военното си присъствие в България и в региона на Черно море през 2017 г., предаде румънският унгарскоезичен новинарски портал Transindex.ro.

Това бе обявено от посланика на САЩ в България Ерик Рубин. Той обясни, че контингентът на САЩ в страната ще се увеличи, а военните учения на територията ѝ ще зачестят.
„Особен акцент ще се даде на флота“, заяви посланикът. Рубин даде висока оценка на отношенията между България и САЩ и България и НАТО.
Вашингтон прави стъпка след стъпка към поредна война далеч от САЩ в Европа,
с непрекъснатото разширение на НАТО,с оранжевите революции,след като попиля всички държави,които успя на юг от ЕС и създаде и насочи бежанската криза,строи пропагандна ПРО,прехвърля войски на изток, подготви и толерира към военно говорене марионетни зависими политици и държавни глави,готви престъпния търговски картел за Трансатлантическо господство.
САЩ,Великобритания и НАТО многократно обвиняват Русия  за подготовка за нахлуване в Украйна,за внос на военна техника и войници,и за всички пресъпления,без никакви доказателства.
Същото се върши в момента с нагнетяване на обстановката в Източна Европа,с Полша,Прибалтика и в Черно море.
Поляци,латвийци,естонци,румънци и за съжаление някои български екземпляри са доста гласовити в угода на Лондон,Вашингтон и Берлин.
Радостно е,че има и смели генерали,които говорят неприятната истина.Франция обвини САЩ в лъжа в НАТО, че Русия се готвела да нахлуе в Украйна.
Ръководителят на френските разузнавателни служби  генерал Кристоф Гомар обвини американските разузнавателни служби в лъжа в Алианса,че Русия се готви за военна инвазия в Украйна.
Има и честни политици:“Американският президент Барак Обама и САЩ насърчават нелегалната миграция в Европа, защото те искат да я напълнят с мюсюлмани“,обяви шефът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от „Асошиейтед прес”.
„Американските неоконсерватори, британците и европейските страни са започнали инициатива за смяна на правителствата на Балканите със свои марионетки“, коментира македонското издание MINA.

Под заглавието „Сорос подкупва босненските власти и финансира „протести“, изданието съобщава, че най-критична е ситуацията в Република Сръбска- съставна част на Босна и Херцеговина и нейната столица Баня Лука.

Местните медии, се позовават на разузнаването,за въоръжени провокатори наети да открият стрелба по хората по подобие на събитията в Киев, където за кръвопролитията бяха използвани чуждестранни снайперисти, коментира македонската медия, като прилага копие от документ на фондацията на Джордж Сорос „Отворено общество“.За щастие до момента се размина без кръвополитие.
Владимир Путин очаква САЩ и Великобритания да разпалят война на Балканите от Босна и Херцеговина и да се разпростре в Македония и Сърбия, съобщи електронното издание informer.rs.

 

Източник: http://yphalachev.blogspot.bg

Posted on 23.05.2016, in Анализи, История, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: