Секретен доклад на НАТО отбелязва високата ефективност на руската операция в Сирия (видео)


Секретен доклад на НАТО отбелязва високата ефективност на руската операция в Сирия (видео)Руските военни имат превъзходни навици, техниката им е страхотно мощна.

Германското списание Focus публикува части на секретен доклад на НАТО, в който анализаторите на алианса отбелязват високата ефективност на антитерористичната операция на ВКС на Русия в Сирия.

Изданието пише, позовавайки се на документа, че руските ВКС действат против терористите много по-ефективно, отколкото страните-членки на Алианса.

В доклада, в частност, се казва, че НАТО е изпратила много повече самолети в Сирия, отколкото Москва, но руската операция е по-успешна. До голяма степен благодарение на превъзходните навици на пилотите и мощността на бойната техника.

Например, 40 руски изтребителя извършват до 75 полета в денонощие, нанасяйки при това точни удари. НАТО унищожава ежедневно до 20 цели. И макар СА публично да критикуват операцията на Москва в арабската република, данните на центровете за анализи показват, че руските военни действат много професионално и точно.

През февруари съветникът на сирийският президент Бисейн Шаабан заяви, че „западната коалиция се е борила срещу тероризма през цялата година, но не е постигнала нищо”, след което „е дошла Русия и действително е започнала да се бори с тероризма”.

Източник: Блиц

Posted on 10.03.2016, in Видео, Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: