Кървавата евроинтеграция: Другата Украйна- без маските, след спектакъла


Кървавата евроинтеграция: Другата Украйна- без маските, след спектакълаТрагедията на един народ и яростна болка след ударните дози «европейска  упокойка» за сладък живот, взе от Украйна хиляди жертви.

Пред очите на цялата световна общественост,масовите убийства и ужасът от войната, бяха поднесени като чудовищен спектакъл, а първите кадри на убити и разтерзани невинни деца, се сервираха с аристократично хладнокръвие и брутален цинизъм.

Украйна беше подготвителната стъпка за ужасът и наказанието,  което предстоеше светът да види.

Докато в Украйна, убиваха деца, жени и изпращаха млади момчета, като жертвени агнета, на война- със съвсем реални патрони, бомби и танкове, пред очите на целия свят, тръгна в ход първата линия на информационната война, първата и най страшната: изкривяането на понятията за добро и зло, мир и война, абсурдните лъжи, че Западът помага на Украйна да стане свободна и да бъде част от голямото европейско семейство, в което ще яде само шоколади и ще бъде богата.

Илюзията за сладък живот, построена по аналог на «американската мечта», междувременно вземаше жертви, при това, жертви съвсем истински.

А медиите разказваха как самата Украйна иска това, готова да умре за мечтата си.  Появата на ръководство, готово да следва тази » свободна воля» на Украинците, продължаваше развитието на сценария.

Новоизпечени политици, получаващи бисквитки и потупване по рамото, стари танкове и почивки в звездни хотели, влизаха все повече в предварително създадения от Запада образ, дори повече отколкото самия сценарий изискваше.

 

15

 

 

Докато Украйна и живите хора в нея, започваха с ужас да осъзнават агонията си, не разбирайки даже докрай какво се случва, мощно облъчвани с идеята за омраза, страдание и смърт- и на границата на полудяване получаваха поредна доза шоколодови обещаниия, че тази така обещавана и мечтана Европа, ги чака и после всичко ще бъде наред.

Самата тази Европа, също гледаше с интерес и се включваше в страшния филм на ужасите, подготвяйки доклади, изисквания и препоръки, как да се случи тази стъпка.

 

Следва продължение…

 

Българска редакция News Front.

Posted on 02.03.2016, in Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: