Защо убиват натуропатици


Защо убиват натуропатициУбийствените ваксини

През последните месеци в редица издания се появи шокираща информация. В началото беше бързо отстранявана, но вече има твърде много алтернативни специалисти натуропатици и привърженици на алтернативния подход към здравето, за да могат да се укрият тези престъпления.

Всичко започна с това, че само за 2 месеца напуснаха живота 12 известни специалисти – натуропатици, а няколко други изчезнаха при странни обстоятелства. Всичките работеха над една обща тема и бяха близки до публикуването и разгласяването на резултатите. Ако бяха успели, това щеше да означава пълен крах на няколко официални медицински направления и даже на целия медицинско-индустриален комплекс с неговите трилионни печалби.

Предизвикваха съмнение не само скоростта на излизането от живота на специалисти от един и същи профил, работещи над една и съща тема, но и характерът на смъртта им.

Някои от тях бяха убити при странни обстоятелства. Други бяха „самоубити“, като д-р Брадстрийт, чийто труп намериха в реката с необичайна за самоубиец куршумна рана в гърдите. Няколко дни по-рано неговият офис беше ограбен и унищожен.

Една от жертвите беше д-р Гонзалес. Неговата смърт беше приписана на сърдечна атака, въпреки че колегите му са убедени, че е бил убит. В течение на тези два трагични месеца беше извършена атака на властите срещу единствената лаборатория в Европа, която се занимаваше със същото, с което се занимаваха и убиваните специалисти. Лабораторията беше закрита и единственият достъп в Европа към веществото, над което работеха всички тези хора, беше затворен.

Списъкът на отстранените специалисти и краткото описание на обстоятелствата на тяхната смърт следва по-долу:

 • на 19 юни 2015 г. в една от реките на Северна Каролина местен рибар намери тялото на доктор Брадстрийт, известен лекар, практикуващ във Флорида и Джорджия с огнестрелна рана в гърдите. Властите говорят за самоубийството;
 • 21 юни 2015 г. намериха мъртъв д-р Брюс Хедендал, 67-годишен здрав мъж с атлетично телосложение в собствената му кола, с неработещ двигател и без признаци за произшествие. Роднините му все още очакват аутопсия, в полицията говорят за „естествена причина за смъртта“;
 • 21 юни 2015 г. почина 33-годишният доктор Барон Холт, който никога не е боледувал от никакви сериозни заболявания. Неочаквано умря по време на пътуване във Флорида. Роднините досега не знаят причините за смъртта;
 • 29 юни 2015 г., в дома си, в напълно безопасен район, беше открито тялото на 46-годишната доктор Тереза Сивърс. Жената е била убита с удар с чук. Полицията не арестува никого, разработвани са „няколко версии“;
 • 1 юли 2015 г. тялото на доктор Лиза Рили беше открито в нейния дом с огнестрелна рана в главата. Полицията счита за убиец мъжа й – боксьор;
 • 19 юли 2015 г. в дома си беше намерен убит доктор Роналд Шварц. В полицията говорят за умишлено убийство, но няма подробности;
 • 22 юли 2015 г. намериха трупа на известния лекар Николас Гонзалес. Според полицията той е умрял от сърдечна атака, въпреки отличното си здравословно състояние;
 • 28 юли 2015 г. в Северна Каролина по време на участие в маратон почина 41-годишният стоматолог Хаким Абдул Карим. Трупът беше открит в канавката от случаен минувач;
 • 3 август 2015 г. колегите на хомеопата и лечител Джеф Харви съобщиха за внезапната му смърт от „немедицински характер“. Официалната причина за смъртта му не е съобщена досега;
 • 16 август 2015 г., в дома си беше убита 65-годишната Мари Рене Бовие, лекар-остеопат. Полицията съобщи за умишлено убийство;
 • 15 септември 2015 г., 59-годишният нюйоркски онколог и автор на 6 книги, в това число „План на генната терапия“ и Лечителната сила на звука“, доктор Мичел Хейнор, беше намерен мъртъв в гората, недалеч от вилата му. Той учеше пациентите си да допълват традиционните схеми за лечение на онкологичните заболявания с музика, диета и медитация. В полицията съобщиха за „самоубийство“. Приятелите му не вярват.

Освен 11-те лекари, по странно стечение на обстоятелствата за по-малко от 90 дни в същия период в САЩ беше фиксирано изчезването на минимум още 2 медици, 74-годишният офталмолог Патрик Фицпатрик и 63-годишният пулмолог Джефри Уайтсайд. Засега се водят „безследно изчезнали“.

По същото време в Мексико умряха 4 души – 3 лекари от Акапулко – Раймундо Куевас, Марвин Ортега, Хосе Сауседо, и техният адвокат Хулио Салгадо. Полицията откри тяхната разстреляна кола, в салона с празни гилзи, а на седалките с кръв. След 5 дни полицията откри и телата им. Но близките заявиха, че това не са техните останки и че полицията се опитва бързо да приключи делото с измама. Започна скандал и губернаторът взе делата под контрол.

На 11 септември 2015 г. английски вестници съобщиха шокираща новина. „Полицията подозира, че има нещо нечисто със загадъчното отравяне на 29 участници в семинара по алтернативна медицина: хората страдаха от силни конвулсии и халюцинации. Лекарите хомеопати, хиропрактици, остеопати и лечители се бяха събрали надалеч от Хамбург, за да обменят опит и да обсъдят проблемите. Бързо при тях се появиха толкова силни симптоми за отравяне с психоделични препарати, че местните власти трябваше да докарат за спасяването им 160 души, 15 линейки и дежурен хеликоптер“.

Следствието продължава, но специалистите са уверени, че става дума за многократно предозиране на препарата фенитиламин или Aquarust, напълно забранен в Германия от 2014 г. Този препарат във високи дози е смъртно опасен.

Сега да погледнем над какво са работили тези учени.

Нашата имунна система е сложна. На нейната работа влияят много фактори, които могат да я отслабят и да предизвикат имунодепресия. Съществува вещество, наричано „нагалаза“, което нанася точков удар по имунната система, предизвикващо дълбока имунодепресия. Това вещество се отделя от раковите клетки и от различни вируси, а точността на неговото действие е уникална. Тя нарушава връзката между 2-та електрона на 42-ра аминокиселина в огромната белтъчна молекула, една от десетките хиляди белтъчини, всяка от които има милиони електрони. Ако се преведе това на по-прост език означава точково унищожение на една пейка в парка на разстояние 10 000 км.

Целта на нагалаза са центровете на синтезиране на белтъчината 6cMAF на повърхността на Т и В-лимфоцитите, които тя просто унищожава. 6cMAF се съединява с витамин Д, образувайки необходимото съединение за активизиране на макрофагите – основните унищожители на раковите клетки. По този начин, блокирайки този механизъм, нагалаза намалява способността на имунната система да предупреждава и да се бори с такива сериозни заболявания като рака. Интересно е, че при децата с аутизъм също е регистрирана значително присъствие на нагалаза.

По този начин 6cMAF е единственото абсолютно средство за унищожение на раковите клетки в нашата имунна система. При това нагалаза е абсолютен унищожител на белтъчината на 6cMAF като елиминира контрола на имунната система над раковите клетки, което води до развитие на рака и негово агресивно протичане.

Но най-главното в изследването на д-р Брадстрийт и неговите колеги беше фактът за попадане на нагалаза в организма с ваксините. Те установиха, че при раждане децата нямат в кръвта си нагалаза, но след ваксинирането показват нейно високо съдържание. С други думи ваксините не укрепват имунитета към определени заболявания, а чрез нагалаза предизвикват дълбоко нейно потушаване, предизвиквайки рак, аутизъм и други състояния. Това обяснява и факта, че въпреки лъжливите твърдения в медиите и официалната статистика ваксинираните деца боледуват средно 5 пъти по-често от неваксинираните.

Д-р Брадстрийт не се ограничаваше с това и успешно започна да лекува аутизъм с помощта на 6cMAF. При една шеста от децата симптомите изчезваха напълно, а при 85 на сто от децата имаше положителна динамика.

Засега няма единно мнение по какъв начин нагалаза попада в организма на човека при ваксинирането. Малко вероятно е синтезираната нагалаза да я добавят към ваксината, което обаче не е изключено, знаейки за други токсични добавки, предизвикващи рак, безплодие и т.н. За такава силна депресия на имунната система нагалаза трябва да действа продължително. Но, ако се вкарва в организма в чист вид това става относително бързо.

Може да се допусне, че действието на нагалаза се продължава от добавка, намираща се във ваксината. Много допълнения именно за това се добавят във ваксините, за да удължат срока на действие на някои техни ингредиенти.

Друг вероятен път за продължителното действие на нагалаза след ваксинирането може да е фактът, че например ваксината ММR, която на Запад се поставя на децата след навършване на 1 година, съдържа живи патогени, т.е. това е жива ваксина. Вече е известно, че генът, кодиращ нагалаза се среща в имуновирусите, онковирусите и вирусите, съдържащи се в бактериите. Заради това не само вирусите, но и някои бактерии също имат ген, кодиращ нагалаза. Тези вируси и бактерии предават този ген при инфектирането на човека. По този начин може да се предполага, че при въвеждането на жива ваксина на дете или възрастен човек този ген може лесно да се встрои в митохондралната ДНК-клетка на човека и да обезпечи продължителен синтез на нагалаза, която с точкови и постоянни удари ще бие по най-важното звено на имунната система. И този ефект ще бъде труден за установяване.

По този начин, за предотвратяване на предаването по този път на гена на нагалаза, ваксината MMR и други „живи“ ваксини трябва да умрат /в недалечното минало повечето ваксини бяха с мъртъв патоген/.

Вероятно все още не всички пътища за попадане на нагалаза в организма са изследвани, но към днес е достоверно доказано, че именно след ваксинирането нагалаза започва своето катастрофално действие върху имунната система.

Лесно можем да си представим резонанса, който щеше да се получи от публикуването на факта, че именно ваксинирането нанася непоправим удар на имунната система и, че масовото ваксиниране е виновно за стремително растящите случаи на аутизъм /днес 1 на всеки 50 деца, а към 2020 г. на всеки 20/, затова че ракът вече е много по-млад и смъртността от рака при децата излезе на първо място, изпреварвайки травмите.

С този фактор се обяснява и повишената обща заболеваемост на ваксинираните деца, рязко повишаване на имунните и другите сериозни патологии.

Няма съмнение, че всичко това е известно на производителите на ваксини, тъй като именно те наложиха закони за поголовно ваксиниране. По този начин фармацевтичните концерни, онкологичната индустрия и медицинската върхушка гарантират своите печалби от всеки човек в течение на целия му живот. Това не може да се нарече иначе освен геноцид и престъпление спрямо човечеството.

 

Автор: Красимир Иванджийски

Източник: http://strogosekretno.com

Posted on 03.02.2016, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: