Това е краят на Европа


Това е краят на ЕвропаЕвропейските власти току-що демонстрираха, че европейските политическа и полицейска системи не са способни на нищо след абсолютно безпрецедентната ситуация, създала се не само в Кьолн, но и във всички германски градове.

Това се случи и в Берлин, и в Дюселдорф, и в Мюнхен. Навсякъде, където има бежанци или мигранти, които в навечерието на Нова година разюздано посягаха на жени, изнасилваха ги и ги ограбваха. Избиваха се един друг – арабите негрите, негрите арабите.

Полицията не направи нищо. Тя направи всичко възможно да не приеме жалбите на жертвите. Полицията криеше всичко, което се случваше. Същото правеха и правозащитниците под удивителния предлог, че реакцията им би означавала лошо отношение към бежанците. Глупостта на европейските политици е сравнима само с глупостта на европейските сили за сигурност.

Това е краят на Европа. Или „залезът на Европа“ – по Шпенглер. Велико преселение на народите. През 2015 година в Европа пристигнаха 1,2 милиона души, колко милиона ще дойдат през 2016-а никой не знае, а броят им ще се увеличава.

Те идват в Европа не за да станат европейци, да работят, да учат езици. Идват да я завоюват.

Убедени са, че всички са им длъжници. Убедени са, че жените, които живеят тук, са тяхна плячка. Че всичко, което имат европейците, е плячка. Държат се именно така и не разбират защо са длъжни да се държат по друг начин. Какво – ще ги застрелят ли? Не. Ще ги вкарат в затвора? Не. Ще ги изгонят моментално от Европа, за 24 часа? Не. Тези неща ги разбират. Всичко останало – не.

Това се случи и във Франция, и в Белгия, и в Германия – единствената разлика е, че навсякъде нещата имат своя специфика. В Белгия продават свободно оръжие, във Франция разпалват терористични актове, в Германия посягат на жени.

Там, където започнат да ги разстрелват като кучета за всяко подобно деяние, те ще престанат да вършат престъпления или изобщо ще напуснат съответните страни. Друг изход няма.

Всичките тези хора, без изключение, са способни да създават хаос. В ненормална ситуация нормалните хора престават да бъдат нормални.

Така например в Третия райх процентът на нормалните хора, сравнен с процента на хората от СС, Гестапо и зондеркомандите, е голям. Но тези хора са живели в Третия райх и едновременно са били част от СС, Гестапо, зондеркомандите, разстрелвали са евреи или цигани и това ги е тормозело.

Сега е същото: ако това е доминиращо поведение и така се държат прииждащите в Европа и това поведение се приема за нормално – защо някой трябва да се отказва от него?

 

 

Автор:Евгений Сатановски, politobzor.net
Превод от руски: Елена Дюлгерова
Източник: Гласове

Posted on 17.01.2016, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: