Безхаберието в Германия е риск за целия ЕС и за България


Полско списание "облече" Меркел,Шулц,Юнкер, Йотингер  в нацистки униформи

Полско списание „облече“ Меркел,Шулц,Юнкер,
Йотингер в нацистки униформи

Германия и Европа активно участваха в американското разбиване на Ирак,Тунис, Мароко, Либия, Сирия и Египет и в опита за натрапване атлантическото разбиране за демокрация.

Европейците бяха лъгани, че са имунизирани срещу анархията и за дълго още ще останат спокойни и богати  на гърба на другите,които се опитаха да си докарат в държавите, като работен добитък.
Сега обаче заложник се оказа Германия и ЕС.
Напълно обърканата Меркел докара германската полиция до положение смирено да увещава и обгрижва мултикултурните мюсюлмански бежанци изнасилващи и грабещи германки,но решително да бие и обстрелва с водни оръдия
патриотично настроените германци.
Новогодишните представления на бежанците в Кьолн, Хамбург, Щутгарт и други германски градове бяха наблюдавани от страна на полицията много нежно и обгрижващо.

Но една седмица по-късно, на 9 януари, на  същите места същата полиция погроми Patriotische Europäer Gegen – „Патриотични европейците срещу ислямизацията на Запада“ с цялата образцова бруталност на силите си.
Дали ще й простят германците? Не вярвам.Събуждат се.
Ако до вчера имаше неолиберали и евротолерасти, които вярваха в успешната интеграция на пълчищата ислямски нашественици налазили континента,то днес останаха вярващи само еденици вкопчени във властта екземпляри подобни на Меркел.
Борисов днес:“Европа трябва да затвори границите си, за да спре бежанският поток. Дъблинският регламент не работи“, заяви премиерът в парламента и критикува  държавите от Западна Европа.
„Различни държави градят своя интерес. Наскоро стана ясно, че над 400 евро на човек струват бежанците“.
Очакваше се германското общество да е конструирано на основа на реда и на германската организация,но Меркел и ЕНП го докараха до положение да се заговори за Хитлер и Гьобелс.

Книгата на Хитлер „Моята борба“, която се появи по рафтовете на магазините в Германия за първи път след края на Втората световна война, удари рекордни продажби.
Първия ден, „Mein Kampf“ е буквално пометен от рафтовете – четири хиляди копия са продадени,за час.
Наистина Германия понесе много трудности, свързани със свалянато на Янукович на  украинският Евромайдан с инициатори САЩ,Полша и Швеция и после най-нахално яхнат от самостоятелно от Вашингтон.
Следващите удари върху Германия бяха санкциите, наложени срещу Русия  под натиск от страна на САЩ, но и със силното лобиране на Великобритания, Холандия, Швеция и Полша.
Берлин получи удар и косвени загуби и от общото влошаване на икономическото и финансовото състояние на Европейския съюз,намаленият капацитета на пазара за германски стоки и увеличените разходи за поддръжка от Германия на „общия европейски дом“.
През миналата година в Германия са пристигнали повече бежанци, отколкото в периода от 1953-та до падането на Берлинската стена през 1989-та.- 1.1 милиона души,срещу 900 000 души.
От  200 000 българи в Германия,60000 са на социални помощи.
Социалните помощи за граждани на други страни в ЕС струва на Германия  6.7 милиарда евро на година е изчислил вестник „Ханделсблат“.
Европейският съюз изведнъж се озова и в ситуация на остър вътрешен конфликт.

Германия се вдигна на оръжие срещу Полша и изисква да въведат санкци и Берлин е  много по-остър дори отколкото, когато се обмисляха въвеждането на антируските санкции.
Намерението на Германия да накаже със санкции Полша е последния жалък опит да потвърди статута си на лидера на ЕС.
Обаче в Полша се срещнаха Виктор Орбан и Ярослав Качински и разговорът е продължил 6 часа.
Виктор Орбан и Ярослав Качински са взети на прицел от Берлин, от „демократичните и евроатлантически сили“, както и от Брюксел.
Полският правосъден министър Збигнев Жобро обвини Германия и ЕС,че водят политика, сходна с тази на хитлеристите.
Италия гледа злобно,Финландия е пред банкрут,Лондон гледа навън,Испания не знае как да се спаси от разделяне с Каталония.

 

Източник: http://yphalachev.blogspot.bg/

Posted on 15.01.2016, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: