Eтническото прочистване на европейците – местят Африка и Близкия изток в Европа


Eтническото прочистване на европейците – местят Африка и Близкия изток в ЕвропаВъншните министри на ЕС с 10 точки за справяне с емигрантската криза: нищо ново и смислено

Европейските лидери сякаш са в някакво състояние на нереалност. Сред поредните два потънали кораба с нелегални емигранти от Африка и близо хиляда удавени тръгнали към Италия, външните министри на ЕС се събраха на спешна среща в Люксембург по темата. Неадекватното им поведение личи вече месеци наред. Всички повтарят: трябва да действаме, трябва да действаме… Никой не казва нищо конкретно. Никой не смее да назове нещата с истинските имена. Никой не смее да предложи някакво категорично решение, па макар и грешно.

Само за последния месец в Италия пристигнаха над десет хиляди нелегални емигранти. През 2014 броят им достигна близо 220 000 хиляди души. Останалите три страни изложени на ударите са България, Гърция и Испания. Италия има тежък грях за който плаща – активно участие в свалянето на Кадафи; Гърция дълги години неглижира границата си; Испания се рее в дебрите на политическата коректност; българските политици години наред лъжат, че имаме охранявана граница и позволяват подмяна на българското население, което е с най-лошите демографски показатели в Европа.

Migranti 7

 

 

 

 

 

 

 

 

На срещата на външните министри, председателствана от Федерика Могерини, се изляха дежурните евро-клишета – истинско европейско чувство за солидарност, имаме категоричен отговор на предизвикателствата, имаме политическа воля и прочие.  В момента милиони напират към Европа, а те все си говорят.

Италианският премиер плахо спомена за възможни целеви удари срещу трафикантите.

 

Приетите десет точки са нищо повече от предходните мерки, които видяха страдащите европейски граждани – харчене на стотици милиони евро без смисъл и ясни действия.

Сред тях:

Увеличаване на парите за доказано неефективната гранична служба на ЕС – Фронтекс.

Съвместно разглеждане на исканията за убежище – за два месеца.

Взимане на пръстови отпечатъци на всички.

Проект на ЕС разселване на емигрантите из континента – доброволно (забележете!!!)

Предложение на пари за връщане обратно (да могат да платят за още един курс на трафикантите).

Командировка за служители (пак харчове без смисъл)

Очевидно никой не иска да спира и връща жертвите на злокобния трафик, а само да ги регистрира, докато окончателно се подмени европейското население. Единственото, което казаха, но което и кварталните кибици в България отдавна знаят, е че в Либия нямало държава и граници.

Не трябва да забравяме, че освен африканците към Европа желаят да се преселят огромни маси от хора от Близкия изток и Азия. В наскоро потъналия кораб имаше и граждани на Бангладеш, държава с близо 160 милиона души население, живеещи в изключителна бедност и почти изцяло неграмотни. Три лъча се събират към Европа. Общият емиграционен резервоар се измерва в милиарди, а не в милиони хора.

Migranti 1Трябва да отбележим, че единствената зона в света с висок икономически и социален стандарт, която приема безконтролна емиграция на неограничен брой хора с неизвестна идентичност, преобладаващо неграмотни, с висок процент изповядващи радикален ислям, е Европа.

Нито САЩ, нито Канада, нито Австралия, нито Япония, нито Китай, нито Русия, нито Саудитска арабия, нито Обединените арабски емирства, нито Кувейт, нито Катар, приемат нелегални емигранти като бежанци в неограничени количества, на които да раздават гражданство. Вместо това има строга охрана на границите и депортация на всички, които застрашават демографската стабилност.

Migranti 2

Европейският политически елит е единственият на света, който допуска тотална смяна и етническо прочистване на собственото коренно население.  Мълчи се и за неудобната истина, че нахлуващите имат съвсем други традиционни (много по-високи) нива на раждаемост, което застрашава европейското коренно население да изпадне в ситуация, при която е малцинство на собствения си континент с ужасната перспектива да бъде претопена европейската му културна и ценностна идентичност. Провалените европейски политици мълчат и за рисковете от разпалване на бъдещи етнически и религиозни войни на територията на многострадалния ни континент, който явно е предопределен да бъде жертвеното агне на ХХI век.

Отровната комбинация за Европа включва: смяна на населението, неизгоден за европейците сблъсък с Русия, преместване на реалната икономика в Китай, срив на ценностната система на младото поколение. Всичко това ще доведе до неизбежният европейски Армагедон.

С това политическо управление ЕС прилича на смъртоносен политически капан за европейските народи и държави, а не на общност от съюзници.

Lampedusa migration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Възмутеният гражданин

Източник: http://obshtestvo.net/e%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%B8/

Posted on 24.04.2015, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: