„Човечеството е унищожено“- план Ран-Ът


„Човечеството е унищожено“- план Ран-ЪтКакво е планът Ран-Ът? Изработен е от американски и български екип под ръководството на американските икономисти Ричард Ран и Роналд Ът. Популяризира се по време на преврата от 10 ноември 1989. Планът предвижда всяко идващо на власт правителство да работи с цел разоряване на България. Това е най-стриктно спазваният документ в България от 1990 до днес. Планът Ран-Ът е по-страховит, по-ужасяващ от апокалипсис, от предсказанията, че светът ще достигне своя край и всички ще потънем в недрата на земята.

Планът Ран-Ът не само предвижда, но и гарантира бавното, болезнено, но абсолютно сигурно унищожение на човечеството, унищожение в духовен план. Ран-Ът не е известен само на наша територия. Той е световен. За него говорят видни политици, държавници. В началото на “Студената война” 1947 Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ заявява:

“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви!” Заявява още, че целта на САЩ е създаване на човек с консуматорска психика на елементарен потребител, без ценности и идеали. Човек, издигащ в култ простащината, наглостта, измамата, лъжата, пиянството и наркоманията. Пороците трябва да завладеят душата на човек да се настанят трайно в живота му, за да ги нарече той свои ценности, да повярва в тях и да се превърне в бездушна машина. Да се превърне в нищожество, недостойно да диша и живее, нищожество, изтъкано от греховното, нищожество, издигащо в култ насилието, садизма.

Днес резултатите от плана намират отражение в жестоката действителност. Човекът живее мизерно – той е скот! Безсилен е да се пребори с масоните, в чиито ръце е властта, а може би и съдбата на милиони хора. Днес в България хората са примирени, защото са унищожени. Те нямат сили, отдавна са изгубили надеждата по онзи трънлив път, по който са вървели наивно, вярващи, че ще успеят, че ще пребъдат във времето, че ще живеят достойно с усмивка на лице, с горда осанка, а не преведени, стари и болни, както е днес. Дали и по света хората умират? Дали душите им гният в океана от лъжи, от преобърнати ценности? Дали горчива заблуда е привидното щастие, звънкият смях и безгрижността на други народи?

Не! Светът е очернен! Планът Ран-Ът е брилянтен! Той е създал нови хора, които са по-жестоки от свирепи зверове, защото се борят единствено за оцеляването си. Хора, които притежават човешки облик, но душите им са зли, души, които наричат злото добро и доброто зло.

През 2010 г. свитият в окъсаната си черга българин научава, че в Хаити земетресение е поразило местните жители. Разбира, че хората са загубили дори мизерните и малки колиби, в които са живеели, научава, че не получават храна и вода. В Хаити властва престъпността, хората живеят екстремно, те оцеляват също както животните – ден за ден. Те не са образовани. Принудени са да се подчиняват единствено на инстинкти и първични пориви, които ги запазват живи. И в нашата родина хората са нещастни, те са потиснати, изгубили са разсъдъка си. Някои наивни глупци още вярват, че двете враждуващи сили Добро и Зло ще сложат край на борбата си и Доброто ще възтържествува. Вярват, че Доброто ще залови наркобосовете, ще поиска оставката на министри, вярващи че те са боговете на Земята и те решават съдбините на човечеството.  Щастливи са тези хора, макар и те да са твърде незабележими и незначителни.

Българинът гледа бляскавите американски прожекции. Мечтае и той да купи двуетажна къща, която да изплати, да кара бърза кола и да се усмихва приветливо. Дали американецът е пример за щастлив човек? Дали това не е заблуда? Страната на Неограничените възможности обрича ли данъкоплатеца на “живот на лизинг”, или му дава шанс да постигне мечтите си? САЩ не е толкова бляскава и вълшебна, както ние се заблуждаваме! Американският президент Обама получи Нобелова награда в знак на признание, че се стреми към мира, че е негов пазител и въдворител, а седмици по-късно по медиите изкрещяха, че борбата за петрол и нефт на Изток е възобновена.

Всички Велики сили се стремят да постигнат духовния срив на народа си. Дали ще има оцелели? Дали има още тайни планове? Дали световната конспирация съществува? Дали малките държави са обречени на гибел? Обръщайки поглед към световната ни история, разбираме, че договори са били нарушавани, че приятели са се отричали един от друг в името на властта, жаждата за величие и надмощие. Днес кървави битки се водят, фронтовете съществуват в душите на хората, прегазени и сломени от тежките окови на дните,  в които те живеят, но сякаш отдавна умрели, унищожени от политика, от управление, от  ръководство, сътворени може би от самия Сатана. Сатана – безсилен пред Доброто. Планът на Ран и Ът не е успял да прекърши волята на българина, която го поддържа жив и го съхранява като достоен човек. Нека не се отричаме от корените и природата си! Нека се гордеем с балканския си дух, който ни е съхранил през трудностите и неволите, запазил е нашите ценности и добродетели, подлагани на изпитания, но останали живи. Днес хората от “луксозния запад” се изумяват и впечатляват от магическата сила, която българинът притежава. Той харчи повече, отколкото изкарва, без да задлъжнява на никого.  Гордо се бори със Злото и продължава напред, защото, когато притежаваш жажда за живот и несломим дух, нищо не би могло да те унищожи!”Бляскавият запад” не ще ни погуби, защото никога не ще разбере поведението, постъпките ни, нашия светоглед. Бай Ганьо(неотменна част от българското), обиждан и порицаван от мнозина, наситен с негативни чувства и емоции, днес ни запазва живи и не позволява да бъдем сломени. “Изисканият запад” никога не ще разбере как е възможно на Земята да съществува човек като Бай Ганьо, но именно на него дължим борбения си дух, неподправеното си и искрено поведение, и съхраняването на балканските традиции и манталитет, макар обиждани, че са “просташки”, а не наситени с “изискано лицемерие”, както е в онези, развитите и шикозни държави.

В Хаити се случи нещо, което доказва, че когато имаш воля за живот, нищо не може да те унищожи(момиченце бе намерено след 15 дни ЖИВО!) По подобие на това чудо и българският народ се е вкопчил в живота и няма да се предаде! Той ще оцелее въпреки всичко и напук на всички!

 

 

Автор: Симона Господинова

Източник: https://glasutnamladitehora.wordpress.com/

Posted on 30.03.2015, in Анализи, Балканите and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: